Nexteria Jobs: Nakopni svoju kariéru teraz, tu je 9 firiem, ktoré hľadajú práve teba!

  1. Domov
  2. Novinky
  3. Nexteria Jobs: Nakopni svoju kariéru teraz, tu je 9 firiem, ktoré hľadajú práve teba!

Neprespi svoju šancu odštartovať svoju kariéru v jednej z top firiem. Vybrali sme pre teba 9 firiem a ich cool pozície, ktoré pre teba môžu byť začiatkom poriadnej jazdy. Preto neváhaj a chop sa šance – nájdi si svoj dream job!

P.S.: Ak ešte nie si úplne spokojný so svojim CV, vyšperkovať ho môžeš napr. tu: https://cvmkr.com 

ING Business Shared Services je pôvodom holandská spoločnosť, zameraná najmä na oblasť financií a bankovníctva. ING ako medzinárodná spoločnosť operuje vo viac ako 40-tich krajinách sveta. V rámci Bratislavy ING podporuje jednotlivé pobočky po celom svete a poskytuje svoj servis najmä pre korporátnych klientov z pohľadu back-office. Podpora je poskytovaná najmä pre oblasti ako: Denné bankovanie, Procesovanie platieb, Anti-Money Laundering, IT podpora, Risk Manažment. Centrum zdieľaných služieb v Bratislave má aktuálne 1000 zamestnancov a nachádza sa v rastovej fáze. Pri práci sú používané princípy Agile metodológie.

➡️ Account Manager for Corporate Clients

Naše oddelnie Pan European Service Desk sa rozrastá a hľadáme nových account managerov, ktorí budú zastrešovať komunikáciu s korporátnymi klientmi našej banky. Hlavná náplň práce Account Managera spočívajú najmä v týchto bodoch:

– Budete figurovať ako centrálny kontakt pre našich korporátnych klientov

– Budete zodpovedný za portfólio klientov v rámci Vášho tímu

– Našim klientom pomáhame s riešením rôznych requestov z oblasti Daily Banking

– Komunikácia s klientmi a našími pobočkami v rámci ING Globálnej skupiny v anglickom jazyku

Viac info o pozícii nájdeš tu: https://bit.ly/INGCorClientManager

➡️ Junior Daily Banking špecialista (s francúzskym alebo nemeckým jazykom)

Zaujíma ťa bankovníctvo? Rád by si využíval cudzie jazyky na dennodennej báze? Tak potom si na správnom mieste.

V rámci Daily Banking oddelenia budeš súčasťou medzinárodného tímu, ktorého hlavnou úlohou je podpora korporátnych klientov, ktorí využívajú našu ING bankovú aplikáciu. To všetko s aktívnym využitím angličtiny a francúzštiny/nemčiny. Tvojou úlohou bude:

– Telefonicky a mailom podporovať našich korporátnych klientov.

– Investigovať a analyzovať klientske problémy súvisiace s bankovou aplikáciou a zrealizovanými platbami.

– Vylepšovanie a zefektívňovanie už existujúcich procesov.

Viac info o pozícii nájdeš tu: https://bit.ly/ingdailyspecialista

➡️ Sanctions Defender at Global Alert Handling Team

V rámci tímu Global Alert Handling ide o procesovanie a skrinovanie transakcii, ktoré prechádzajú cez interný systém. Úlohou Sanctions Defenderov je odhaľovanie podvodných a ohrozujúcich transakcií, ktoré by mohli poškodiť dobré meno spoločnosti ING. Hlavnými úlohami sú skrining klientov a platieb, kde sa zameriavame najmä na prítomnosť teroristických aktivít, AML procesov, obchodu s bielym mäsom, daňové úniky – všetky ilegálne aktivity, ktoré predstavujú riziko pre spoločnosť. Hlavnou činnosťou je investigácia, a následne samotné spustanie a zastavovanie jednotlivých transakcií v systéme.

Viac info o pozícii nájdeš tu: https://bit.ly/ingsanctionsdefender

Slovenská pobočka, Metrohm Research Slovakia, funguje v Bratislave od roku 2016, kedy ju tvorili traja ľudia. Odvtedy sa však rozrastá každým rokom a dnes už máme viac ako 60 špecialistov (vývojárov, testerov, UX designerov a pod.). Spolu participujú na vývoji SW pre revolučný prístroj OMNIS, ktorý spája rôzne chemické analýzy.

Aktuálne máme v Bratislave 5 plne funkčných scrumových tímov. Šiesty tím práve vzniká. Ak chceš byť súčasťou niektorého z našich tímov, neváhaj a ozvi sa nám. Šikovní ľudia majú u nás dvere stale otvorené.

Medzi naše najdôležitejšie hodnoty patrí transparentnosť, spolupráca, dôvera, ale aj zábava a samozrejme chutné spoločné raňajky.

➡️ SW Developer (Mid./ Sr.)

Hľadáme šikovného člena do Scrum tímu.

Tvojou úlohou bude:

– spolupracovať s ostatnými členmi na vývoji SW riešení pre náš vlastný produkt (OMNIS – nová, plne integrovaná modulárna platforma pre viacero chemických analýz)

– rozširovať OMNIS a implementovať nové funkcionality na základe požiadaviek definovaných Product Ownerom.

Technológie, s ktorými u nás pracujeme: – .NET Core 3.1, .NET Framework 4.8 / .NET 5, WPF, WCF, gRPC, Entity Framework, NHibernate, SQL Server – Visual Studio / Rider, ReSharper, GitHub, TeamCity

Viac info o pozícii nájdeš tu: https://bit.ly/MetrohmSWDeveloper

➡️ DevOps Engineer

Hľadáme rozhodného šikovného člena do novovzniknutého malého DevOps tímu, ktorý sa nebojí prebrať zodpovednosť.

U nás budeš:

– Navrhovať a spravovať infraštruktúru súvisiacu so životným cyklom vývoja softvéru

– Vyvíjať a zlepšovať kanály a nástroje CI/CD v úzkej spolupráci s vývojármi

– Zlepšovať automatizačné procesy pri vytváraní, balení a vydávaní softvéru pre Windows

Bolo by super, ak by si mal znalosť v zostavovacích systémoch (build server, napr. TeamCity, archív artefaktov, napr. ProGet, vytváranie inštalátorov, napr. InstallShield)

Viac info o pozícii nájdeš tu: https://bit.ly/MetrohmDevOps

➡️ UX / UI Designer

Hľadáme skúseného UX / UI designera na vývoj SW rozhrania pre prístroje na chemickú analýzu.

Nový kolega sa bude u nás zameriavať na rôzne oblasti v rámci UX/UI:

– zúčastňovať sa vytvárania konceptov v spolupráci so stakeholdermi a UX tímom

– prototypovanie – teda návrh wireframov, tvorba prototypov a ich dokumentácia, preklápanie do grafického designu – testovanie použiteľnosti s používateľmi a stakeholdermi

– vytvárať detailné UI mockupy

– udržiavať a vylepšovať StyleGuide a design knižnice

– zúčastňovať sa meetingov Scrum tímu

Viac info o pozícii nájdeš tu: https://bit.ly/metrohmuxdesigner

MLV produkcia zabezpečuje ONLINE alebo HYBRIDNÉ eventy, virtuálne konferencie, live stream zo športových, kultúrnych, firemných a iných podujatí. Live streamy sa vysielajú z vlastných štúdií (obývačka, nekomerčný priestor, green screen), z priestorov klienta (town hall meetingy, zasadačky…) alebo z eventových a hotelových priestorov, v prípade športových podujatí aj z exteriéru a niekedy v bojových podmienkach (free ride v zime aj v lete).

MLV zabezpečuje kompletnú produkciu videí, animácií, ilustrácií a grafiky na mieru, výrobu video obsahu na LED obrazovky, do virtuálneho štúdia, grafiky, dokrútky, rozhovory, spoty, zvučky atď. Ilustrátorské a grafické služby sú k dipozícii aj pre klientov, ktorí potrebujú propagovať značku, produkt alebo službu od výroby loga, propagácie na sociálnych sieťach alebo Google, cez animované video až po video streaming eventu.

➡️ Mid Event marketing & account executive

? Koordinácia online a hybridných konferencií a virtuálnych eventov (aj v EN)

? Account a koordinácia pridelených zákaziek (online eventy + technické skúšky, live streamy, 2D animované videá
 alebo ilustrácie, nakrúcania, spoty, zvučky…)

? Starostlivosť o klientov(stretnutia, mailová a tel. komunikácia, brief, príprava prezentácií a zadaní pre produkciu, todo listy, mktg plány, reporting,…)
 ? Prezentácie a komunikácia aj v EN

? Príprava podkladov pre produkciu, komunikácia a spolupráca s produkciou (kameramani, live stream technici, animátori, ilustrátori)

Viac info o pozícii nájdeš tu: https://bit.ly/mlvjob

Dopravný podnik Bratislava, a.s. je stopercentná dcérska spoločnosť hlavného mesta SR Bratislavy, ktorá je jediným poskytovateľom MHD na území mesta Bratislava. Prevádzkujeme trolejbusovú, autobusovú a električkovú dopravu.

➡️ Asistent projektového manažéra

• Práca na projektoch financovaných z fondov EÚ,
• podpora projektových manažérov pri vedení ich projektov v priebehu prípravy, implementácie a monitorovania projektov,
• zabezpečovanie agendy a spracovávanie podkladov podľa potrieb projektov,
• organizácia a vedenie záznamov porád projektového tímu,
• administratívno-technická podpora pri organizácii projektových aktivít (korešpondencia, kopírovanie materiálov, vedenie projektových spisov a pod.),
• plnenie úloh podľa pokynov projektového manažéra.
Tvoje finančné ohodnotenie by bolo 8 eur/hodina.

Ak ťa táto ponuka oslovila, pošli svoje CV sem: karabas.erika@dpb.sk

For the last four years, Vestberry has been building a fintech analytical tool that’s helping manage billions of dollars worth of Private Equity & Venture Capital fund investments. They are on track to becoming the industry’s standard for portfolio management thanks to customers like Atomico – the 2nd largest EU VC fund, which invested in companies like Wolt, Skype, or Stripe. To reach their ambitious, but realistic goals, they are looking to grow their team of 33.

➡️ Head of Customer Success

Over the next year, we expect to grow our customer base from 25 to 70+ while maintaining healthy customer retention and satisfaction. Hence, we are looking for a seasoned Head of Customer Success who will: -Manage our 4-strong Customer Success team and define its future growth reflecting the business needs; -Design and continuously improve our implementation and retention approach to achieve your KPIs; -Act as an escalation point for all our clients and act as a CSM for our most important clients. -Be responsible to build our customer training program.

Get more info here: https://bit.ly/HeadofCustomerSuccess

➡️ Sales Manager 

We want to triple our customer base over the next year. We are a focused vertical SaaS tool for venture capital and private equity, which brings several advantages: multi-year contracts, short sales cycle (6-8 months), few (2-6) stakeholders to manage on the client-side with clear personas, high buying intent (every 10th – 20th cold reach out results in a meeting with high relevance). You will take responsibility for the sales cycle from preparation of demos for our future customers, product presentation to the stakeholders, managing the pipeline, contract negotiation, and closing the deal.

Get more info here: https://bit.ly/VestberrySalesManager

➡️ Frontend Developer 

We are looking for developers (juniors/seniors) who enjoy writing code that’s reusable, testable, and easy to scale. Our frontend works in React with styled components and TypeScript. We also use our own UI kit which we are continuously extending. The rest of our stack includes Node.js, GraphQL, Apollo, and Sequelize. The app runs in AWS and we are working on dockerization as we speak.

Get more info here: https://bit.ly/VestberryFrontendDeveloper

Async-first. No bs meetings™.

No Zoom calls. We use Around & Loom.

No 60 min meetings. 26 min 1:1 quick syncs instead.

Smart & talented colleagues. Challenging tasks & rapid pace.

Our goal is to get out of your way and let you do your best work.

Cozy office. Prefer to work remotely? Fine by us! It’s not about how much time you spend working, it’s about what you ship.

Fancy lunch every day. Great coffee. Bartender in-house. Playstation 5.

Pragmatic approach to product, engineering, marketing & growth.

Off-sites & parties. (whenever covid allows)

Do a lot with little. Be nice, do the right thing. Don’t ask for permission. Reason from first principles.

Work at a fast growing startup in a small team of super-talented colleagues.

Work hard, treat people well, and have fun.

➡️ /^(Full-?stack|Frontend) Engineer$/i

  • Read about how we think about software engineering
  • You’ll work directly with our CTO, CEO, and super-talented designer on creating high quality products with great UX in record time
  • Read about who we’re looking for, our tech stack, and why now is the right time for you to join
  • If software engineering is your hobby and you hate meetings, you’ll fit right in

Get more info here: https://bit.ly/betterstackjobs

➡️ Customer Success

  • Read about what it’s like to work here
  • You’ll work directly with our CEO, COO, and our Czech-version of Alex Schultz, talking to our customers (= software engineers) about the tools we build
  • Your job will be delighting people using our products and answering technical questions over chat, email, or by jumping on a quick call
  • You don’t need to be technical! We’ll teach you everything you need to know
  • You will help to shape the user experience of our products and make them more intuitive
  • We’re proud of the way we treat our customers. Help us build a love brand!

Get more info here: https://bit.ly/betterstackjobs

Už dnes je možné viesť plynulý rozhovor s umelou inteligenciou a my sme experti, ktorí pracujú na jej vývoji a aplikácií v prax. V BornDigital sme tím skúsených a talentovaných ľudí, s bohatými skúsenosťami z veľkých digitálnych transformácii najväčších firiem v regióne, pracujúcich s najnovšími technológiami s cieľom aplikovať umelú inteligenciu do bežných rozhovorov medzi ľuďmi. Už dnes tak dokážeme úspešne privádzať do digitálneho sveta zákaznícke kontaktné centrá, umožňovať tak ľuďom venovať sa práci, pri ktorej majú veľkú pridanú hodnotu, či pomáhať na linkách prvej pomoci. Pracujeme aj s chatbotmi alebo rozpoznávaním obrazu za čo sme nedávno boli aj ocenení v The Financial Times ako FT Tech Champions 2021.

➡️ Business Consultant

Hľadáme k nám šikovných absolventov vysokých škôl alebo končiacich študentov, ktorí posilnia náš business team a budú:

– pracovať s našimi klientami a vymýšľať čo najlepšie aplikácie našich produktov,

– pomáhať s ďalším rozvojom našich produktov,

– testovať a aplikovať nové funkcionality

Čaká Ťa práca s najnovšími technológiami v AI oblasti zameranej na NLU a tvorba globálneho škálovateľného produktu Práca so zaujímavými klientami ako Samsung, AXA, Slovak Telekom, Orange, PSS, Dôvera, Kooperativa, Packeta, Srovnejto a inými. Pracujeme z domu ako aj z kancelárie, ktoré máme v Prahe a Bratislave

Viac informácií o pozícii pozri tu: https://bit.ly/BornDigitalJob

➡️ Fullstack Javascript Developer

V tomto momente hľadáme šikovných developerov, juniorov aj seniorov. Ak ťa zaujímajú oblasti ako ML, NLU, Python, Javascript, DevOps, mnohé ďalšie a chceš byť pri budovaní globálneho produktu, určite sa nám ozvi. Pracujeme s: Programming: Python 3.6, Javascript(React.js, Node.js, Express.js, GraphQL.js, TypeScript) Machine learning and NLU: BERT, FastText, Gensim, ScikitLearn, Numpy, NLTK, Trie DevOps: Docker, GitHub Repository, GitHub Actions Testing: Cypress, Jest, Mocha, Pytest Data&Analytics: Elastic Stack (ElasticSearch, Kibana, Logstash, Jupyter Notebook)

Viac informácií o pozícii pozri tu: https://bit.ly/BornDigitalJob

EMARK Analytics je poradenská spoločnosť v oblasti dátových analýz a digitálnej transformácie. Pomáhame ľuďom získať čo najväčšiu hodnotu z ich biznisových dát. Za vyše 20 rokov sme doteraz sprevádzali viac než 200 organizácií po celom svete pri tvorbe, adopcii alebo udržiavaní ich dátových riešení. V EMARKu sa sústreďujeme na preverené technológie – Qlik, Snowflake, Inphinity, Vertica, NodeGraph a ďalšie. Vďaka nasadeniu a vášni pre dáta sme získali status Qlik Master Reseller pre Slovensko, Českú republiku a Maďarsko a Qlik Solutions Provider v Austrálii. EMARK dnes tvorí viac než 50 expertov, schopných adresovať akékoľvek dátové výzvy.

➡️ BI Specialist

Naši BI špecialisti pracujú v prostredí, ktoré prepája biznis a technológie, pričom implementujú špičkovú BI platformu. U nás je dátová analytika o spoznávaní špecifických odvetví a klientov – spolupracujeme s firmami ako Orange, Model Obaly, Tieto, Eset, Rajo a celkove ich máme na konte okolo 200. Tvorba reportov a analýz je na hranici klasického „kódenia“ no naši zamestnanci sú často práve z oblasti financii či biznisu a priamo technické vzdelanie je skôr doplnok k silnému analytickému mysleniu a zďaleka nie nevyhnutnosť. S klientom často zadanie upresňujú a pomáhajú mu z dát vyťažiť maximum.

Viac o pozícii sa dočítaš tu: https://bit.ly/emarkbispecialist

➡️ Business Development Manager Junior

Chceš sa v spolupráci s kolegom naučiť pochopiť akým spôsobom klient pracuje s dátami a identifikovať možné zlepšenia v tejto oblasti? S našou pomocou sa staneš business konzultantom v oblasti dátovej analytiky a pochopením potrieb klienta budeš tieto informácie vedieť pretaviť do riešení ktoré mu pomôžu využiť dáta na maximum.
Viac info o pozícii nájdeš tu: https://bit.ly/emarkmanager
V štúdiu freevision vyvíjame spoľahlivé mobilné a webové aplikácie na mieru pre našich klientov. Sú založené na technickej dokonalosti, dlhoročných programátorských zručnostiach a jasných komunikačných schopnostiach.

➡️ Flutter ? kóď parádne aplikácie, ktoré si užívatelia zamilujú

Hľadáme skúsenú Flutter developerku / developera, čo sa nebojí hľadať riešenia a myslieť “out of the box”.

Viac info o pozícii nájdeš tu: https://bit.ly/freevisionflutter

➡️ NodeJS ? pridaj sa k tvorbe inovatívnych aplikácií

Hľadáme skúseného Node.js nadšenca, ktorý má skills ideálne aj s frontendovými technológiami (React) – nie je to však podmienkou 🙂

Viac info o pozícii nájdeš tu: https://bit.ly/freevisionnodejs

Je tu niečo pre teba? Dúfame, že áno. Ak sa nám nepodarilo cinknúť na tvoju strunu, ničoho sa neboj. Čoskoro pre teba pripravíme novú dávku Nexteria jobov, ktoré budú minimálne rovnako nadupané, ako tieto. Aby si mal neustále prehľad o všetkých novinkách, nezabudni nás sledovať na sociálnych sieťach Nexteria a Night of Chances