Nexteria Jobs: 11 jobov, ktoré nakopnú tvoju kariéru

  1. Domov
  2. Novinky
  3. Nexteria Jobs: 11 jobov, ktoré nakopnú tvoju kariéru

Prieskumy ukazujú, že naberať prax počas školy je veľmi dôležité. Veď si len spomeň na svoj posledný pohovor – pýtali sa ťa na známku z matiky, alebo na to, aké úspechy si už v živote dosiahol/dosiahla, či na tvoje mimoškolské aktivity? Aby si mohol/mohla svoje skills posunúť ešte ďalej, pripravili sme pre teba 11 horúcich pozícií, ktoré čakajú len na teba. Vyber si tú svoju!

P.S.: Ak tvoje CVčko ešte nie je 100-percentné, vyšperkovať ho môžeš napr. tu: https://cvmkr.com 

Čo je ING? „IBSS Bratislava je pôvodom holandská spoločnosť, ktorá pôsobí hlavne v oblasti financií a bankovníctva.V rámci Bratislavy fungujeme ako centrum zdieľaných služieb, čo znamená, že nie sme v priamom face-to-face kontakte s našimi klientmi alebo zákazníkmi, ale fungujeme ako back-office. Znamená to, že poskytujeme funkčnú a technickú podporu našim pobočkám, ktoré máme po celom svete (Amerika, Austrália, Ázia, Európa). Korporátnym jazykom je angličtina. Aktuálne máme okolo 900-1000 zamestnancov.“

➡️ International Talent Programme – ITP

Ide o rotačný program, ktory je zameraný hlavne na absolventov vysokých škôl (Bc, Mgr., Ing), ktorí ešte nemajú ujasnené predstavy o svojej budúcnosti, hľadajú štart kariéry v medzinárodnej spoločnosti. Program trvá 2 roky, pričom ide o platenú pozíciu na plný úväzok. Počas trvania programu vie zamestnanec rotovať na viacerých oddeleniach a nabrať tak knowledge z rôznych oblastí. Súčasťou pozície je aj možnosť vycestovať na stáže do zahraničia a pokračovať na jednej z našich členských pobočiek. V rámci programu sa usilujeme aj o neustále doplňovanie vedomostí a znalostí.

Viac informácií o pozícii pozri tu: bit.ly/ingitp

➡️ Sanctions Defender at Global Alert Handling team

Na tejto pozícii budeš pôsobiť ako prvá línia obrany v našej spoločnosti, aby nebolo poškodené dobré meno firmy. Denne sprocesuješ veľké množstvo zákazníkov a transakcií, ktore prechádzajú cez náš interný system. Ak systém vyhodnotí platbu ako podozrivú – prichádza investigatíva a sledovanie, či nie sú v platbe prítomné čiernej aktivity, ako AML, terorizmus, daňové úniky … konečnou fázou je rozhodnutie, či platbu zastavíme, alebo je v poriadku a môže ísť ďalej. Pracuje sa so sankčnými zoznamami rôznych krajín – budeš procesovať platby z celého sveta.

Viac informácií o pozícii pozri tu: bit.ly/ingsanctiondefender

➡️ Trade Settlements Specialist

V rámci oddelenia Trade Settlements sa budeš zameriavať hlavne na medzinárodný obchod a vysporiadavánie v rámci medzinárodného obchodu – hlavné servisy, ktore sú poskytované, sú skríning a processing, pričom sa skrínujú všetky dokumenty dotýkajúce sa medzinárodného obchodu, ako zmluvy, nákladové listy, informácie o tovare – sledujeme prítomnosť potenciálnych hrozieb (AML, terorizmus ..). Okrem toho bude tvoriť súčasť tvojej agendy aj processing – praca s interným systémom spoločnosti. Servis poskytujeme v rámci troch produktov: banková zaruka, akreditívy a inkasá. Komunikácia prebieha cez swift messages.

Viac informácií o pozícii pozri tu: bit.ly/ingtradesettlements

Spoločnosť Metrohm je švajčiarska spoločnosť, ktorá sa venuje vývoju SW a HW na chemickú analýzu. Spolu s viac ako 2000 zamestnancami vyvíjame, vyrábame, predávame a upravujeme vysoko precízne meracie prístroje pre chemickú analýzu v laboratóriach a v priemyselnej výrobe. Pôsobíme vo viac ako 80 krajinách sveta. V Bratislave sa venujeme vývoju SW na obsluhu týchto zariadení.

➡️ Test Engineer (Release testing team)

Čo budeš u nás na tejto pozícii robiť?

– príprava / review / vykonávanie testovacích plánov / scenárov (manuálne testy)

– príprava / review testovacích reportov, plánovať testovacie aktivity

– pravidelne spolupracovať s testermi z ostatných tímov (zlepšovanie procesu spolupráce aj s ostatnými úrovňami developmentu)

– možnosť podielať sa na automatizovanom testovaní

Viac informácií o pozícii pozri tu: bit.ly/metrohmtestengineer

➡️ SW .NET/C# Developer (Jr./ Mid./ Sr.)

Hľadáme šikovného člena do Scrum tímu. Tvojou úlohou bude:

– spolupracovať s ostatnými členmi na vývoji SW riešení pre náš vlastný produkt (OMNIS – nová, plne integrovaná modulárna platforma pre viacero chemických analýz)

– rozširovať OMNIS a implementovať nové funkcionality na základe požiadaviek definovaných Product Ownerom

Viac informácií o pozícii pozri tu: bit.ly/metrohmswdeveloper

➡️ Team leader / Scrum master

Hľadáme skúseného kolegu, ktorý bude pomáhať svojmu Scrum tímu vytvárať čo najhodnotnejší produkt. Prirodzeného motivátora a leadra, ktorý posilní náš tím a bude zodpovedný za technické a administratívne vedenie 1 Scrum tímu (4 – 5 SW developerov, 1 – 2 testeri, príp. iné pozície ako UX designer alebo Technical Documentation Engineer).

Viac informácií o pozícii pozri tu: bit.ly/metrohmteamleader

➡️ Enterprise Architecture Support – brigádnik/-čka

Hľadáme k nám nového „data-positive“ kolegu alebo kolegyňu, ktorý/á má možnosť pracovať 20 hodín týždenne. Ak si to práve Ty, ďalej nehľadaj a prihlás sa k nám! Tvojou náplňou práce bude: zbierať, aktualizovať a udržiavať informácie o IT systémoch v spoločnosti Orange Slovensko a.s. pracovať s databázami vykonávať ad-hoc úlohy podľa potrieb našich skúsenejších kolegov 🙂

Viac o pozícii sa dočítaš tu: bit.ly/orangeenterprisearchitecture

➡️ Business Intelligence/Data Science Support – Brigádnik/-čka

Si študentom VŠ IT zamerania a máš záujem získať praktické skúsenosti? Staň sa členom tímu, ktorý je zodpovedný za vývoj dátových business inteligence riešení. Získaš tak možnosť pracovať a bližsie sa zoznámiť s oblasťami ako data science, data architecture, data visualization a data analysis v nadnárodnej Telco spoločnosti. Ako člen tímu budeš : pripravovať analýzy a vizualizácie nad veľkými dátami z podnikového dátového skladu (Hadoop + Oracle) vytvárať a odlaďovať machine learningové modely z oblasti Data Science vytvárať reporty a interaktívne dashboardy v prostredí Qlik Sense
Viac info o pozícii nájdeš tu: bit.ly/orangebusinessinteligence

➡️ Brigádnik(čka) oddelenia marketingových analýz

Hľadáme šikovných ľudí do tímu, ktorý sa zaoberá dátovými analýzami, prípravou forecastov a reportov, cielením marketingových kampaní a data science. U nás sa naučíš: Efektívne cieliť podlinkové kampane a vyhodnocovať ich Prípravu ad hoc analýz a reportov nad veľkými (Hadoop) aj menšími dátami (Oracle) Tvorbu reportov a prezentácií Analýzu produktov, služieb, trhu a konkurencie Následne máš príležitosť stať sa súčasťou nášho trainees programu, zúčastňovať sa interných školení, či mini projektov. Radi Ti pomôžeme aj s plánovaním kariéry u nás.

Viac info o pozícii nájdeš tu: bit.ly/orangemarketinganalyza

➡️ Program Manager Student Programs

The Program Manager will be responsible for the successful implementation of the Students Programs at LEAF Academy, including experiential and online programs. The Program Manager will be cooperating with a wide scope of stakeholders from LEAF Academy and beyond its team for their development, implementation and evaluation of the Student Programs.

Viac info o pozícii nájdeš tu: bit.ly/leafprogrammanager

➡️ Community manager

Tvojou náplňou bude v cudzích jazykoch emailovou formou riešiť problémy, ktoré nám hráči pošlú. A nielen to. Budeš spolupracovať s inými oddeleniami v rámci Pixel Federation – Quality Assurance (testeri) a Game Design. Postupne budú tvoje aktivity rozširované o úlohy ako je práca s komunitou, komunikácia s hráčmi na fóre, fan page a v rôznych skupinách na Facebooku. A hlavne sa budeš veľa hrať 🙂

Viac info o pozícii nájdeš tu: bit.ly/pixelcommunitymanager

Zaujala ťa niektorá z ponúk? Dúfame že áno. Ak si si nenašiel svoj vysnívaný job, nezúfaj. Čoskoro pre teba pripravíme novú dávku Nexteria jobov, ktoré budú minimálne rovnako nadupané, ako tieto.