Šťastní mladí? CEO Nexterie, Marián Hudec, ako hosť podcastu DÁ SA TO S GABIKOU

  1. Domov
  2. Uncategorized
  3. Šťastní mladí? CEO Nexterie, Marián Hudec, ako hosť podcastu DÁ SA TO S GABIKOU

Marián Hudec, CEO Nexterie, bol nedávno hosťom v podcaste Dá sa to s Gabikou Zubrikovou, kde nielen hovoril o dôležitosti podpory a vzdelávania mladých ľudí, ale podelil sa aj o jednu osobnú skúsenosť. Keď sa opýtal účastníkov Nexteria Leadership Academy, ako sa tam cítia, ich odpovede ho naplnili pocitom šťastia. Čo robí Nexteriu takou výnimočnou, že dokáže svojim členom prinášať radosť? Ako sa jej darí vytvárať prostredie, v ktorom sa mladí cítia podporovaní a motivovaní rásť?

V podcaste sa dozviete viac o tom, ako Nexteria pomáha rozvíjať zručnosti potrebné pre úspech v reálnom svete a prečo sa oplatí investovať do seba. Marián taktiež vysvetľuje, kto financuje tieto aktivity a aké možnosti majú mladí ľudia, ktorí sa chcú pridať do tejto inšpiratívnej komunity.

Ako bonus v rámci tejto epizódy pozval Marián všetkých študentov na podujatie Night of Chances Business, ktoré sa bude konať 6. novembra 2024. Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako sa môžete aj vy stať súčasťou tejto šťastnej a aktívnej komunity, určite si túto príležitosť nenechajte ujsť.

Celú epizódu podcastu si môžeš vypočuť na Spotify alebo v Apple podcasts, videozáznam nájdeš na YouTube.