Výnimočnosť mladosti. Prečo je skvelé byť v rebríčku Forbes 30 pod 30

  1. Domov
  2. Nezaradené
  3. Výnimočnosť mladosti. Prečo je skvelé byť v rebríčku Forbes 30 pod 30

Každý rok magazín Forbes pripravuje rebríček 30 pod 30, kde predstavuje mladých lídrov, podnikateľov, umelcov a inovátorov. Strhávajú na seba pozornosť svojím úspechom a talentom. Mnohí z nich ešte len nedávno vhupli do sveta dospelosti, no napriek tomu majú už za sebou pozoruhodné úspechy. Prítomnosť mladých ľudí v tomto prestížnom rebríčku prináša so sebou množstvo benefitov nielen pre samotných jednotlivcov, ale aj pre celú spoločnosť. A to predovšetkým preto, že ukazujú, že Slovensko vie byť krásnym miestom pre život, ak k tomu prispejeme všetci, alebo aspoň viacerí.

Čo je typické pre rebríček Forbes 30 pod 30?

Tento rok máme ďalších úspešných ľudí práve v tomto rebríčku. Nexteria Leadership Academy potvrdzuje, že Nexteria už 14 rokov tvrdo a neodbytne pracuje na tom, aby sme podporovali a pomáhali mladým schopným a slušným ľuďom. Aby sme spolu menili Slovensko k lepšiemu.

Inovácia a kreativita

Mladí ľudia majú schopnosť vidieť svet bez obmedzení a sú často schopní prelomiť zaužívané vzorce myslenia. Ich nekonvenčný prístup a schopnosť premýšľať mimo zabehnutých linajok prináša nové nápady a inovácie do rôznych odvetví. V rebríčku Forbes 30 pod 30 sa tak stretávame s mladými podnikateľmi, ktorí transformujú trhy, programátormi, ktorí vyvíjajú revolučné technológie, a umelcami, ktorí menia spôsob, akým vnímame umenie. Ich prítomnosť nám umožňuje otvoriť sa novým perspektívam a objaviť nové možnosti.

Podpora a inšpirácia pre mladšiu generáciu

Keď mladí ľudia dosiahnu úspech a ocenenie vo veku do 30 rokov, stávajú sa príkladom pre ďalšiu generáciu. Ich príbehy o odhodlaní, vytrvalosti a úspechu motivujú a inšpirujú mladých ľudí, aby si aj oni verili vo vlastné schopnosti. Vidieť, že vrcholový úspech nie je vyhradený len pre starších a skúsených jednotlivcov, ale aj pre mladých ľudí, povzbudzuje mladšiu generáciu k podnikaniu, snívaniu veľkých snov a napĺňaniu vlastných cieľov. No predovšetkým o tom, že dobré veci sa oplatí robiť a šíriť ďalej.

Svetlý obraz mladých ľudí

Tradične sa mladosť spájala s nedostatkom skúseností a dôveryhodnosti. Avšak prítomnosť mladých ľudí v rebríčku Forbes 30 pod 30 mení tento obraz. Mladí lídri, ktorí sa naň dostanú, ukazujú, že vek nie je prekážkou na dosiahnutie veľkých vecí. Práve naopak! Ich úspech a uznanie, ktoré získali od renomovaného magazínu Forbes, im dodáva dôveryhodnosť a rešpekt vo svete podnikania, umenia a inovácií.

Networking a príležitosti

Byť súčasťou rebríčka Forbes 30 pod 30 prináša mladým ľuďom jedinečnú príležitosť na networking s ďalšími talentovanými jednotlivcami a lídrami vo svojich odvetviach. Tieto vzťahy a spojenia môžu viesť k novým projektom, spolupráci a rozširovaniu možností. Okrem toho, prítomnosť v rebríčku môže otvoriť dvere k investorom, mentoringu a ďalším zdrojom podpory, čo môže viesť k rýchlejšiemu rastu a celkovému zlepšeniu klímy v slovenskej spoločnosti.

Vstup do prestížneho rebríčka Forbes 30 pod 30 je dôkazom nielen výnimočnosti a talentu mladých ľudí. Ich tvrdá práca na sebe, ochota rozvíjať sa, makať na sebe a vydržať aj naľahké časy, hovorí za všetko. Ich úspechy prinášajú nové nápady, inovácie a motiváciu pre mladšiu generáciu. Zmena obrazu mladosti ako obdobia neistoty a nedostatku skúseností je v roku 2023 už neodškriepiteľná. Spoločnosť profituje zo schopností a videnia mladých ľudí, zatiaľ čo oni sami majú príležitosť prepájať sa, rásť a napĺňať svoj potenciál.

Mladí ľudia v rebríčku Forbes 30 pod 30 sú dôkazom toho, že budúcnosť je v rukách tých, ktorí majú odvahu snívať veľké sny a šíriť dobro už od mladosti.