Venuj originálny darček a podpor študentov Nexterie

  1. Domov
  2. Novinky
  3. Venuj originálny darček a podpor študentov Nexterie

Vianoce sú za rohom a každý z nás si láme hlavu nad tým, čo vymyslieť pod stromček našim blízkym. Hľadáme niečo originálne, niečo, čo pohladí dušu a poteší. Zároveň chceme kúpou podporiť tých, ktorí si to zaslúžia a robia biznis férovo a transparentne. Našich študentov Nexteria Leadership Academy. Inšpiruj sa!

Čo môže byť lepšie, ako podporiť svojich spolužiakov, pomôcť im rásť a ukázať, že veríš ich projektu? Medzi študentmi a študentkami máme množstvo šikovných ľudí, ktorí robia skvelé veci. Niektorí z nich produkujú veci, ktoré sú ideálne ako pozornosť pod vianočný stromček. Viacerí z nich si pre študentov, študentky a alumni Nexteria Leadership Academy pripravili zľavové kódy, vďaka ktorým budú pre teba ich produkty ešte viac dostupnejšie.

Nová udržateľná značka, ktorú založili študenti Nexteria Leadership Academy Šimon Lipták a David Maroši. Ich cieľom je spoločne s komunitou ľudí (A Vám?) vytvoriť lepšiu budúcnosť našej planéty nie len pre nás, ale aj pre naše ďalšie generácie. Keďže módny priemysel patrí do top 10 znečisťovateľov, rozhodli sa na túto sféru pozrieť tak trochu inak. Budujú nový trend udržateľného viacúčelového oblečenia vyrobeného z recyklovaných látok.

Ako to pomôže ?

Vďaka lokálnej výrobe, recyklovaným materiálom a viacúčelovému využitiu, chránia prírodu okolo nás. Spoločne sa týmto spôsobom zníži dopad na životné prostredie o viac ako 50%. Wow!

Prečo si obliekať „Flipky.“ ?

Ak chceš spoločne pomáhať s výzvou lepšej, udržateľnejšej budúcnosti. Redukovať svoju ekologickú stopu a aj napriek tomu mať oblečenie, ktoré je dostatočné štýlové a funkčné, aby ťa sprevádzalo každým dobrodružstvom či už v meste, alebo v horách. Tak potom Flipky. sú práve pre teba. Zatiaľ majú len dva produkty Šatku Flipku. A Flipky. bra, no nám prezradili, že pre teba pripravujú ďalšie 3. Juchu!

Aj keď títo naši chalani nemajú vo zvyku dávať zľavy, (keďže to podľa nich podporuje konzumerizmus) skvelé vzťahy a blízky kontakt s Nexteriou motivovali chalanov urobiť výnimku a pre študentov, študentky a alumni Nexterie si pripravili vianočný zľavový kód, vďaka ktorému získaš 15% zľavu na nákup v eshope.

Zisti viac o Flipky. >>

Van drák logo

Ďalším našim študentom, ktorému sa podarilo so svojou značkou prebiť na slovenskom trhu je Martin Nemeček, ktorý je spoluzakladateľom značky VanDrák. Projekt zachytáva vandrácke dobrodružstvá v podobe autorských dizajnov a grafík, ktoré sa následne aplikujú na rôzne šperky a doplnky. Vytvárajú tak autentické a častokrát veľmi personalizované doplnky pre cestovateľov a dobrodruhov.

Produkty sú vyrobené z nerezovej ocele, ktorá je upravená laserom. Táto kombinácia zabezpečí naozaj dlhú životnosť náramkov, náhrdelníkov, psích známok či iných doplnkov

Na somvandrak.sk so zľavovým kódom získaš zľavu 10%, ktorú je možné kombinovať s inými zľavami. Aby ti nič neušlo, sleduj instagramový profil, kde informujú o všetkých novinkách a zľavách.

Zisti viac o Van Drák >>

Oktava Academy - ako sme začali

Diana Nagyová, o ktorej sme nedávno písali v blogu, stojí za online jazykovou školou Oktava Academy. Angličtinu a nemčinu učia zážitkovou formou, snažia sa, aby boli hodiny uvoľnené, priateľské a zábavné. Práve kvôli tomu sa pri registrácii študentov pýtajú aj na ich charakteristické vlastnosti, aby mu vedeli dosadiť čo najvhodnejšieho lektora, respektíve parťáka.

Oktava Academy poskytuje skupinové aj individuálne kurzy, pričom všetky sú zamerané na konkrétne ciele študentov, čím sa zabezpečuje efektivita výučby. 

Na všetky individuálne balíčky vieš získať špeciálnu Nexteria zľavu až 35%. Ak máš vo svojom okolí niekoho, komu by sa jazykový kurz zišiel, neváhaj a venuj mu darček, ktorý je praktický a prínosný 🙂

Zisti viac o Oktáva Academy >>

Rodinná firma, ktorej spoluzakladateľom je náš študent Ruslan Rustemov, MustHaveGift, sa špecializuje na drevené výrobky a personalizované darčeky. V ich ponuke nájdeš drevené hodiny, stojany, albumy a mnohé ďalšie produkty, ktoré sú pod vianočný stromček ako stvorené.

Z výrobkov srší precízna remeselná práca, kvalita a kreativita. Nájdeš tu niečo aj pre tých najnáročnejších. Ak chceš potešiť svojich blízkych a podporiť šikovných ľudí, určite si pozri ponuku a sleduj firmu na Instagrame či Etsy.

Zisti viac o Must Have Gift >>

Nexteria Lab je 2-týždňový online rozvojový program, na ktorý sa môže prihlásiť ktokoľvek z akéhokoľvek kúta Slovenska či sveta. Najbližší Nexteria Lab bude štartovať 29. januára 2023. Ak by si rád venoval/a zmysluplný darček, z ktorého sa človek nielen poteší, no najmä získa nové vedomosti v oblastiach ako time management, porozumenie či osobná vízia, neváhaj a daruj voucher so vstupným kódom do tohto programu 🙂

Načítavam Online predaj vstupeniek, čakajte prosím...
Zisti viac o Nexteria Lab >>

Ešte nemáš vianočný stromček? Obráť sa na Pravoslava

Ešte nemáš vianočný stromček? Náš študent Pravoslav Žilka so svojou rodinou pestujú živé vianočné stromčeky priamo v srdci Slovenska – v zaježovských lazoch v obklopení lesov a oviec. Väčšina stromčekov sa na Slovensko dováža zo zahraničia. Kúpou stromčeka podporíte slovenských férových pestovateľov, ktorí si vybrali ekologickejšiu cestu pred tou viac ziskovou. Pravoslava kontaktuj na: pravoslav.zilka@gmail.com

Postup do 2. výberového kola NLA

Darček, ktorý ťa vôbec nič nestojí a vieš ho venovať až tvojim trom kamošom – práve teraz máš jedinečnú príležitosť pomôcť aktívnym mladým ľuďom z tvojho okolia, aby získali náskok pred rovesníkmi a zvýšili si šancu stať sa členom našej jedinečnej komunity.

Pozor! Deadline je už 20. decembra! Všetky podrobné informácie zistíš u ambasádora tvojho levelu 🙂

Zisti viac o Nexteria Leadership Academy >>

Tak čo? Vybral/a si si?

Veríme, že sme ťa aspoň trochu inšpirovali a že sme ti vyriešili dilemu ohľadom darčekov. A keď sa ti bude chcieť, vyklikaj nám dotazník. Fakt nám záleží na tom, aby sa nám žilo všetkým na Slovensku lepšie. A aj ty to môžeš ovplyvniť. 

Tvoj názor je pre nás dôležitý >>

? Keby sme sa nevideli, nepočuli, prajeme ti krásne Vianoce ?