A zasa je to tu. Štartuje ďalší parádny ročník našich študentov Nexteria Leadership Academy. Sme nadšení aspoň tak ako oni. Mysleli sme si, že sa nedajú prekonať zážitky z predošlých kick-off meetingov, ale radi sme sa zmýlili. Tento ročník nových prvákov a prváčiek bude stáť rozhodne za to. Sľubujeme!

Ako bolo na Klepáči?

Tri dni na Klepáči na bratislavskej Železnej studienke sa niesli v znamení zábavy, aktivít a dobrej nálady. Táto akcia patrí k tým, ktoré si naši študenti a študentky dobre pamätajú. Vzájomne sa spoznávajú, motivujú a prepájajú medzi sebou. Práve kick-off štartuje ich semester.

Kick-off študentov a študentiek musí mať štýl

Kick-off meeting nových študentov a študentiek Nexteria Leadership Academy patrí medzi top aktivity začiatkom nového školského roka. Odpáli novú sezónu a prepína prvákov a prváčky do aktívneho módu. Aj tento rok sa nám podarilo nakopnúť ďalších 42 mladých aktívnych ľudí, ktorí sa nevedia dočkať štúdia u nás.

Čo sa dialo na kick-offe?

Fotky povedia omnoho viac. Možno len naznačíme, že sme šťastní, že sme si vybrali práve týchto študentov a študentky. Čoskoro vám ich postupne predstavíme, tak nás nezabudni sledovať aj naďalej, stoja vážne za to.

Nexteria Leadership Academy je 3-ročný program pre aktívnych mladých ľudí, ktorí chcú lepšie spoznať samých seba, získať nové zručnosti, prax na reálnych projektoch aj nové priateľstvá. Pomôžeme ti stať sa tým, kým chceš byť bez ohľadu na to, aký odbor študuješ. Objavíš svoje silné stránky a ujasníš si budúcnosť. Prihlás sa, pomáhame mladým ľuďom rásť, budujeme aktívnu, rôznorodú a slušnú komunitu a spolu meníme Slovensko.

  • Aktivity a ich termíny si vyberáš na prehľadnej online platforme Nexteria Space
  • Prebiehajú cca 2x týždenne večer a 2-3x za semester v sobotu cez deň v Bratislave
  • NLA program môžeš absolvovať popri akejkoľvek vysokej škole či namiesto nej, gap year alebo zmena školy nie sú problém
  • Za kurzy, diskusie, prax a pod. získavaš body, potrebuješ min. 75 % bodov za semester. Po 3 rokoch ťa čakajú promócie, získaš diplom a výhody komunity na celý život.

Levely

3 levely sú rozdelené podľa zamerania, aby na seba nadväzovali. Najprv sa spoznáš, zistíš, kto vlastne si, čo ťa baví a aké sú tvoje silné stránky. Potom sa venuješ rozširovaniu tvojich vedomostí a zručností a napokon štúdium zavŕšiš vlastným projektom, nápadom alebo inováciou v praxi. 

Level 1 – Sebapoznanie a sebadôvera

Level 2 – Manažment a líderstvo

Level 3 – Vlastný projekt 

Čím žijeme?

Aby sme si sadli, musia sedieť aj naše spoločné hodnoty. Nexteria v tom má jasno, rovnako ako aj ľudia v nej a okolo nej. 

  • Integrita
  • Excelentnosť
  • Proaktivita
  • Vzájomnosť
  • Služba
  • Vízia

Vďaka našim zásadám dokážeme preniesť hodnoty Nexterie aj na našich študentov a študentky. Deje sa to prirodzene. Veď práve vďaka mladým šikovným ľuďom meníme Slovensko k lepšiemu. Ďakujeme a tešíme sa na nový semester s novými tvárami! 

 

Chceš byť aj ty súčasťou našej skvelej komunity? Prihlás sa už teraz do ďalšieho ročníka 🙂