Nexteria Jobs sú späť!

  1. Domov
  2. Novinky
  3. Nexteria Jobs sú späť!

Slnko svieti, voda láka, čerství vyštudovaní a horliví kariéristi sa hrnú z vyhriatych škôl ako také vysoko motivované tsunami. A tak prišiel čas na namakanú nádielku NX Jobs. Si ready skočiť po svojej šanci ako pes po údenom? Poďme sa pozrieť čo je v hre!

P.S.: Ak ešte nie si úplne spokojný so svojim CV, vyšperkovať ho môžeš napr. tu: https://cvmkr.com 

Accenture je globálna spoločnosť poskytujúca odborné služby v oblasti digitálnych a cloudových riešení a bezpečnosti. Venujeme sa tvorbe stratégií a poradenstvu, interaktívnym, technologickým a prevádzkovým službám, v ktorých uplatňujeme naše bohaté skúsenosti a špecializáciu vo viac ako 40 odvetviach. To všetko s podporou najväčšej siete Advanced Technology a Intelligent Operations centier na svete. Na Slovensku pôsobíme od roku 1992 a zamestnávame približne 2.300 ľudí v Bratislave a v Košiciach.

➡️ Junior Consultant

Naozaj iba zopár kariérnych možností ponúka lepšiu platformu na úspech než kariéra v consultingu v Accenture. Pozícia Junior Consultanta vytvára možnosti akcelerácie tvojej kariéry. Consulting je skvelou cestou na získanie širokého záberu a veľkého setu zručností, a nielen to, pri práci v consultingu získaš skúsenosti naprieč priemyslami a technológiami vďaka čomu budeš vedieť ultimátne definovať kam presne chceš fokusovať svoju kariéru.

Viac info o pozícii nájdeš tu: https://accntu.re/3HDrwh6 

➡️ Procurement Operations Representative with German

Na tejto pozícii budeš podporovať Klienta globálnych obranných technológií prostredníctvom facilitácie procesov ich platieb a zabezpečovania dodržiavania regulácií. Taktiež budeš v priamom prepojení s Klientovými zamestnancami, vrátane tých, ktorí sú zodpovední za obstarávanie. Komunikovať s Klientom budeš prostredníctvom telefónu, mailu či live chatu. Pomôžeš im takto ušetriť značný čas a energiu kúpiť čokoľvek, čo potrebujú.

Viac info o pozícii nájdeš tu: https://accntu.re/39Dzb2u

➡️ Junior Software Developer

Accenture Technology Solutions je miesto pre niekoho, kto hľadá IT kariéru plnú výziev a prístupu k tréningom, expertíze a nástrojom pre vývoj, ktorý vie zabezpečiť len veľká firma. Náš medzinárodný dosah znamená, že môžeš mať príležitosť byť súčasťou pravej globálnej organizácie plnej múdrych, technicky zmýšľajúcich ľudí a pracovať s dynamickými klientmi z krajín z celého sveta.

Viac info o pozícii nájdeš tu: https://accntu.re/3xJVxHJ

SIA je Európskym lídrom v dizajne, kreácií a manažmente technologických infraštruktúr a servisu pre finančné inštitúcie, centrálne banky, korporáty či verejný sektor v oblastiach platieb, kariet, networkového servisu a kapitálových trhov. SIA Group poskytuje svoje služby vo viac ako 50 krajinách, a taktiež operuje prostredníctvom svojich dcérskych spoločností v Rakúsku, Chorvátsku, Českej Republike, Nemecku, Grécku, Rumunsku, Srbsku, Slovensku, Maďarsku a v Južnej Afrike. Spoločnosť má svoje pobočky tiež v Belgicku a v Holandsku a zastupiteľské kancelárie v UK a Poľsku. Od roku 2022 sa stala SIA súčasťou Nexi group.

➡️ Sales Administrator

Sales Administrator kontroluje správnosť a kompletnosť všetkých inputov. Zadáva údaje o klientovi do systému, kontroluje kvalitu dát a kontaktuje klientov v prípade chýbajúcej AML dokumentácie. Taktiež udržiava databázu klientov so všetkými potrebnými detailmi a pripravuje denné kalkulácie špecifických klientských poplatkov.

Viac info o pozícii nájdeš tu: https://bit.ly/3n4FTSd

➡️ Junior SQL Tester

Chceš sa stať SQL profesionálom? Nakopni svoju kariéru ako Junior SQL Tester. Momentálne hľadáme Application Testera, ktorý sa pripojí k jednému z našich IT Development tímov zodpovedných za Card management system.

Viac info o pozícii nájdeš tu: https://bit.ly/3zOrnWt

➡️ Junior Java Developer (Hybrid way of working)

Tvojou hlavnou zodpovednosťou bude implementácia a udržiavanie front end/ back end servisov a webových aplikácií založených na JAVA J2EE/Spring Framework.

Viac info o pozícii nájdeš tu: https://bit.ly/39J5MnF

Tak čo, je tu niečo pre Teba? Všetky informácie o týchto nadupaných ponukách sme ti sem nedali, tak ak sa chceš dozvedieť viac, stačí ak klikneš na názov pozície! Držíme ti palce!

Maj prehľad o všetkých našich novinkách, nezabudni nás sledovať na sociálnych sieťach Nexteria a Night of Chances