Nexteria hľadá manažéra/manažérku alumni komunity NLA

  1. Domov
  2. Nezaradené
  3. Nexteria hľadá manažéra/manažérku alumni komunity NLA

Dobre fungujúca komunita dokáže okrem priateľstiev na celý život aj znásobiť silu každého jednotlivca. A predstav si, čo sa môže stať, keď komunite ide o to, aby vďaka šikovným mladým ľuďom urobila zo Slovenska lepšie miesto pre život! 

 

Chceš nám pomôcť vytvoriť tú najlepšiu komunitu na Slovensku s pozitívnym impactom? Čaká ťa možnosť byť pritom od samého začiatku – dobrodružstvo tvorenia niečoho, čo je na Slovensku málo prebádaná oblasť. Napriek veľkej podpore vedenia bude na Tebe, ako dobre a zaujímavo sa bude NLA alumni komunita rozvíjať. Prostredie Nexterie je samé o sebe inšpiratívne ľuďmi aj témami – budeš rásť spolu s komunitou.

 

Meníme Slovensko cez výnimočných mladých ľudí – pomôž nám znásobiť náš dopad! Láka Ťa takáto výzva?

Nexteria je renomovaná nezisková organizácia, ktorá chce výchovou lídrov novej generácie meniť Slovensko. Už 13 rokov realizujeme vzdelávacie, rozvojové a kariérne  programy Nexteria Leadership Academy (NLA), Night of Chances, Nexteria Lab, Nexteria Global  HUB, IT Club a ďalšie. Naši absolventi sú viditeľní  v biznise, neziskovom aj verejnom sektore. Posledné dva roky sa naši NLA alumni dostali do výberu Forbes 30 pod 30 až 4-krát. Financie na našu prácu získavame od filantropov a firiem, ktoré sú lídrami vo svojich odvetviach a zároveň kladú silný dôraz na etiku podnikania.

Naším snom je mať silnú a aktívnu komunitu zameranú na pozitívny impact, stavajúcu na otvorenosti a rôznorodosti. Chceme, aby jadrom tejto komunity boli študenti a absolventi našej Nexteria Leadership Academy, ktorých spájajú hodnoty, vzájomná dôvera, láka ich vízia impactu a radi trávia čas spolu. Zároveň v komunite počítame aj s absolventmi našich ďalších programov.  

Sme na začiatku našej cesty budovania komunity a práve preto hľadáme Teba. Cieľom role je budovať a posilňovať komunitu našich študentov a absolventov, vytvárať priestor na to, aby mali motiváciu byť aktívnymi členmi komunity a vnímali jej zmysel. 

Táto rola preto zahŕňa aktivity s cieľom zabezpečiť informovanosť členov komunity, navnímať a porozumieť ich potrebám, vytvárať príležitosti pre ich zapájanie, organizovať podujatia, prepájať a stretávať sa.

Kľúčové zodpovednosti:

  • Budeš (spolu)tvorcom taktiky budovania komunity: budeš mať pritom možnosť spoznávať šikovných mladých ľudí, rozprávať sa s nimi pri dobrej káve, aby si tak lepšie pochopil potreby študentov a alumni. Dobrá ponuka pre komunitu by podľa nás mala vychádzať z potrieb jej členov a z cieľov Nexterie.
  • Budeš mať proces na starosti end to end: čo navrhneš, budeš môcť aj implementovať, vrátane základných nástrojov potrebných pre úspešné fungovanie komunity, databázy kontaktov/CRM, informačných tokov, komunikačných a marketingových nástrojov, či formátov podujatí. 
  • Budeš navzájom prepájať členov komunity a rozširovať network: počítame s tým, že súčasťou tvojej každodennej práce bude živý kontakt s členmi komunity, starostlivosť s cieľom prehlbovať vzťahy a vytvárať zmysluplné príležitosti pre zapojenie. Taktiež budeš prepájať členov komunity so životom v NLA a v ostatných programoch Nexterie.
  • Nakoľko ide tak trochu o “pole neorané” a to nielen v Nextrerii, ale celkovo na Slovensku, budeš môcť postupne budovať unikátne know-how a best practice, priebežne vyhodnocovať skúsenosti a na základe nich vylepšovať ponuku komunity pre členov.
  • Budeš priebežne vedieť, ako sa nám darí s komunitou: v spolupráci s vedením Nexterie bude súčasťou tvojej práce realizovať merania spokojnosti členov komunity a plnenia cieľov Nexterie týkajúcich sa komunity.

Budeš pritom úzko spolupracovať nielen s exekutívnym vedením Nexterie a jej super tímom, ale aj so zvoleným zástupcom NLA alumni v Správnej rade.

Tieto predpoklady sú podľa nás nevyhnutné, aby Ti rola sadla:

  • Súznieš s poslaním a víziou Nexterie a láka Ťa práca s mladými ľuďmi
  • Máš aspoň 2 roky skúseností s aktivitami zameranými na budovanie komunity (minimálne s niektorými z kľúčových aspektov – napríklad tvorbou komunitných podujatí, prepájaním ľudí, tvorbou aktivít pre programy zamerané na vysokoškolákov, …) 
  • Si zameraný/ná na ľudí, na ich potreby a motiváciu, máš nadštandardné komunikačné a networkingové zručnosti, vyžaruješ voči ľuďom dôveru, vieš ich prepájať a robíš to zo srdca
  • Rád/rada vytváraš príležitosti pre prepájanie a zapájanie a dokážeš podujatia aj zorganizovať
  • Vyhovuje ti dynamické prostredie, rád/rada skúšaš nové veci, vytváraš riešenia, vieš premýšľať koncepčne a tiež sa učiť z chýb
  • Vieš pracovať so sociálnymi sieťami a ďalšími nástrojmi budovania komunity (FB skupiny, newsletter, mailingy, spracovať príspevky)

Tieto zručnosti sú tiež dôležité, aby sa Ti v Nexterii dobre pracovalo:

  • Proaktivita a samostatnosť
  • Can do prístup (poradíš si, urobíš to)
  • Pozitívne vyžarovanie (ľudia s tebou radi pracujú)
  • Silný zmysel pre tímovú prácu a konanie v zmysle servant leadership.

Čo ponúkame:

  • Typ úväzku: 20 hodín týždenne, živnosť
  • Očakávaná mesačná odmena: 600-900 Eur / mesiac na základe fakturácie
  • Očakávaný nástup: jún 2022, resp. podľa dohody

Ďaľšie benefity:

  • príležitosť pracovať v skvelom tíme a s Tomášom Hasalom, ktorý Nexteriu vedie už 8. rok a nikdy neoľutoval, že z biznisu prešiel do neziskového sektora so spoločenským impactom,
  • práca v profesionálnej organizácii na vízii, ktorá Ťa chytí za srdce (dopad na  Slovensko),  
  • kombinácia neziskového ducha (zmysel) a biznisového nastavenia  (zameranie na ciele a na kvalitu porovnateľnú s biznisovým prostredím),  
  • priateľská, až rodinná atmosféra v tíme s vysokými ambíciami a dôverou,
  • unikátna komunita filantropov, podnikateľov, špičkových manažérov, úradníkov a odborníkov  z praxe,  
  • možnosť rozšíriť si network: v Nexterii si každý nájde “parťáka” bez ohľadu na to, či chce práve meniť svet, rozbieha nový start-up, potrebuje sa poradiť, alebo si len chce vyvetrať hlavu pri káve alebo a vyliezť na Rysy 🙂
  • úplná flexibilita práce – nemeriame pracovný čas, 
  • žiadny dress code, žiadne formality,
  • sídlo v kvalitne vybavenom vzdelávacom hube v centre Bratislavy (Štúrova 3),  terasa, dobrá káva v office a v okolí samé dobré podniky. 

Trúfaš si? Ak áno, budeme radi, keď sa prihlásiš!

Ako sa prihlásiť?

Ak ťa Nexteria a táto rola zaujali, pošli do 30. 6. na jana.saktorova@nexteria.sk Tvoj životopis a motivačný list s odpoveďami na nasledujúce otázky (v rozsahu max 1 A4):

  1. Čo presne Ťa na role oslovilo a ktoré Tvoje silné stránky by si v nej chcel/a uplatniť pri tvorbe našej komunity? 
  2. Vyber si z vyššie uvedených nevyhnutných predpokladov 3, ktoré vnímaš ako kľúčové a napíš, ako Ťa Tvoje doterajšie skúsenosti a výsledky pripravili na budúci úspech v tejto role.

Zaslaním svojich osobných údajov súhlasíš s ich spracovaním pre účel výberu v rozsahu meno, priezvisko, email, tel. číslo, údaje uvedené v životopise a motivačnom liste.