Prihlasovanie do NLA končí 30. apríla, tu je 6 dôvodov prečo sa prihlásiť

  1. Domov
  2. Blog
  3. Prihlasovanie do NLA končí 30. apríla, tu je 6 dôvodov prečo sa prihlásiť

Posledná tohtoročná šanca prihlásiť sa do nášho programu Nexteria Leadership Academy končí už 30. apríla!

Že nestíhaš? Máš toho veľa v škole, v robote, medzi dobrovoľníkmi…? S nami lepšie spoznáš sám seba, získaš nové skilly aj prax a rozhodne zarobíš viac, pomôžeš viac, aj sa naučíš stihnúť a dokončiť viac. Nepremeškaj ďalší rok a prihlás sa teraz >> nexteria.sk/nla
Program začína v septembri 2022, prebieha prezenčne v Bratislave a trvá 3 roky. Absolvovať ho vieš popri škole alebo aj namiesto nej.

Prečo sa mám prihlásiť do programu NLA?

1. Reálne projekty v praxi – v top firmách, organizáciách a verejnom sektore

Prax ťa posunie rýchlo vpred. Naši študenti a študentky napríklad vylepšili novú apku Tatra banky, vytvorili eshop pre o.z. Živica a vydali knihu skutočných príbehov Nevyhorení. Pomohli s dizajnom webu Mestskej knižnice v Bratislave, odštartovali projekt komunitnej záhrady pri nocľahárni Depaul Slovensko, pripravili s Matúšom Vallom riešenia pre mesto a navrhli pre Novartis kampaň na zvýšenie povedomia o arteroskleróze a jej prevencii na Slovensku.

V NLA získavaš skúsenosti a prax na skutočných projektoch, ktoré si vyberieš. Viac o projektoch v praxi zistíš v našom blogu.

2. Skúsený osobný mentor – z oblasti, v ktorej sa chceš rýchlejšie zlepšiť

Vďaka Guide programu získavaš v NLA cenné rady a učíš sa priamo od skúsených a úspešných. Vyberieš si oblasť alebo oblasti, v ktorých sa chceš zlepšiť a my ťa prepojíme s človekom, ktorý ti pomáha napredovať v tvojich cieľoch a projektoch. Medzi našich mentorov patrí aj marketér roka, CEO banky, riaditeľka neziskovky, podnikateľka roka či profi kouči a tiež alumni programu NLA. Spolupracujeme s vyše 100 mentorkami a mentormi z rôznych oblastí.

3. Priateľská komunita – 400+ inšpiratívnych ľudí, ktorým záleží na Slovensku

V NLA si súčasťou komunity s vyše 400 zaujímavými lektormi, mentormi, firmami, organizáciami, alumni a hlavne študentmi programu, ktorí si navzájom pomáhajú a inšpirujú sa. Čaká ťa kick-off, letný zážitkový kemp a ďalšie super eventy aj nové priateľstvá.

4. Profi kurzy a workshopy – s najlepšími lektorkami a lektormi z praxe

Vďaka super kurzom a workshopom s top lektorkami a lektormi na Slovensku rozvíjaš svoje zručnosti a získavaš nové, potrebné pre tvoju budúcnosť. Zlepšíš si svoj time manažment, kritické myslenie, komunikáciu, prezentáciu, prácu v tíme, riadenie, starostlivosť  o svoje mentálne zdravie atď. Zameranie jednotlivých ročníkov (levelov) NLA je nasledovné:
?L1: Sebapoznanie a sebadôvera
?L2: Manažment a líderstvo
?L3: Môj prínos (vlastný projekt)
Ukážky konkrétnych aktivít, nájdeš v ďalšej časti tejto web stránky.

5. Diskusie bez kravaty – životné a kariérne príbehy ľudí, ktorých bežne nestretneš

Našimi hosťami boli napríklad štátny tajomník Vladimír Ledecký, Marek Madro a Gabika Zúbriková z IPečka, najlepšia tatérka sveta Ivana Beláková aj podnikateľka roka Lucia Pašková. Prezidentkina tajomníčka Veronika Gulášová, Pavel Hrica z Cesty von, dizajnér a aktivista Jakub Ptačin či moderátor Sajfa a mnohí ďalší.

6. Vlastný užitočný projekt – ktorým pomôžeš zmeniť niečo, na čom ti záleží

Leadership Development Project bude tvoj vlastný projekt, prospešný pre tvoje okolie, na tému, ktorú si sám/sama vyberieš. S našou podporou a pomocou zrealizuješ niečo, vďaka čomu získaš ďalšiu prax, zlepšíš si svoje zručnosti a zároveň pomôžeš zmeniť k lepšiemu niečo, čo ťa v tvojom okolí či na Slovensku trápi. Chceš pomáhať zlepšiť naše zdravotníctvo, školstvo, boj proti hoaxom či nejakú inú potrebnú oblasť? Chceš pomáhať ľuďom z Ukrajiny? Rozbehnúť podcast, vydať knihu, zorganizovať eventy alebo nejak inak zlepšiť veci, na ktorých ti záleží? Pomôžeme ti stať sa prínosom a veľa sa pritom naučiť.
Ukážky konkrétnych LDP projektov našich študentiek a študentov nájdeš tu.

Prihlás sa najneskôr do 30. apríla 2022 >> nexteria.sk/nla a vyhraj navyše mentoring s Ivanom Trančíkom – CEO & Founder SuperScale. Nepotrebuješ CVčko, vieš sa prihlásiť jednoducho aj z mobilu, prihláška má len 2 otázky a neplatíš za ňu. Výberko zvládneš v pohode, nie je to žiadna veda! Poď do toho a urob teraz všetko pre svoju budúcnosť.