Máme za sebou kick off 13. ročníka Nexteria Leadership Academy

  1. Domov
  2. Novinky
  3. Máme za sebou kick off 13. ročníka Nexteria Leadership Academy

Prváčky a prváci strávili začiatkom septembra 3 dni pri zábavných a spoznávacích aktivitách na Klepáči. Vďaka nim napríklad zistili, že jeden zo spolužiakov choval sliepku pomenovanú po Shakire! ?? Taktiež sa dohodli na spoločných pravidlách, podľa ktorých budú fungovať najbližšie 3 roky a vypočuli si inšpiratívne príbehy našich alumni.

V druhom a treťom ročníku NLA boli zas veľmi radi, že sa takmer po roku v online režime znovu videli naživo. To ale nemení nič na tom, že spolu mohli zažiť čas, ktorý prehĺbil ich priateľstvá. Takýmto priestorom bola napríklad diskusia o zlyhaniach a odpustení, natáčanie spoznávacích videí a ďalšie zábavné aktivity, ktoré pre študentov pripravil tím NLA spolu s dobrovoľníkmi. No a nakoniec sa všetky 3 ročníky stretli na spoločnej afterke.

„Veľmi ma potešilo, aká priateľská je nielen už existujúca komunita Nexterie, ale aj tá novovznikajúca (1. ročník). Všetci spolužiaci boli veľmi milí a super sme sa spolu zabavili“ zhodnotil kick-off čerstvý študent NLA.