Nexteria Jobs: 9 pozícií, ktoré rozbehnú tvoju kariéru už popri škole

  1. Domov
  2. Novinky
  3. Nexteria Jobs: 9 pozícií, ktoré rozbehnú tvoju kariéru už popri škole

Vylepši si CVčko o super prácu či brigádu a získaj cenné skúsenosti! Pripravili sme 9 voľných pracovných miest, ktoré čakajú možno práve na teba. Prieskumy ukazujú, že naberať prax počas školy je veľmi dôležité. Preto neváhaj a v novom školskom roku sa chop šance – nájdi si svoj dream job!

P.S.: Ak ešte nie si úplne spokojný so svojim CV, vyšperkovať ho môžeš napr. tu: https://cvmkr.com 

„Každý z nás je iný. Máme rôzne schopnosti, ambície, talent, unikátne vedomosti, inak vnímame, cítime, iné veci nás bavia a inšpirujú. V tejto rôznorodosti je naša sila. My spolu sme tá vzácna kombinácia energie, ktorá posúva hranice bankovníctva.” hovorí člen predstavenstva Tatra banky, pán Peter Matúš. Príďte spolu s najlepšou digitálnou bankou na slovenskom bankovom trhu posúvať hranice bankovníctva, ukážte odvahu a silu novej generácie.

➡️ Brigádnik na oddelení marketingovej komunikácie Tatra banky

Ak chceš nahliadnuť do sveta Bejby Blue – prvej digitálnej osobnosti na Slovensku, podieľať sa na príprave materiálov a správe sociálnych sietí najlepšej digitálnej banky na Slovensku, ozvi sa nám. Do nášho tímu hľadáme šikovného brigádnika, ktorý má chuť učiť sa nové veci a získavať skúsenosti v oblasti brand managementu a správy sociálnych sietí. Tvoju náplň práce si pozri v priloženom linku a pridaj sa k nám!

Viac informácií o pozícii pozri tu: bit.ly/tb-marketingbrigadnik

➡️ Corporate & Private Trainee program

Naši Trainees pôsobia na jednom z našich Korporátnych a Privátnych oddelení. To, na ktorom oddelení stráviš svojich 6 mesiacov v Tatra banke, záleží od tvojej preferencie ale aj od nášho hodnotenia počas výberového konania. Počas Trainee programu sa budeš predovšetkým vzdelávať a učiť sa o agende daného oddelenia. To sa bude diať prostredníctvom pripravených vzdelávacích aktivít ale aj popri každodenných činnostiach na oddelení. Počas šesťmesačného obdobia budeš zároveň môcť stráviť jeden mesiac na Oddelení privátneho bankovníctva.

Viac informácií o pozícii pozri tu: bit.ly/tb-corporatetrainee

➡️ Trainee program na oddeleniach IT prevádzky

Fantastická príležitosť stať sa do budúcna súčasťou tímu IT infraštruktúry alebo Aplikačnej podpory prostredníctvom špeciálneho šesťmesačného trainee programu. Progam je vhodny pre posledný ročník IT alebo technickej VŠ.

Viac informácií o pozícii pozri tu: bit.ly/tb-traineeit

„ING spoločnosť pôsobí hlavne v oblasti financií a bankovníctva. Sme centrum zdieľaných služieb, čo znamená, že nemáme priamy face-to-face kontakt s naším zákazníkom, ale skôr sa orientujeme na back-office. V praxi to znamená, že poskytujeme funkčnú a technickú podporu našim pobočkám po celom svete. Sme medzinárodná spoločnosť, korporátnym jazykom je u nás angličtina, využiteľnosť však nájdu aj iné jazyky ako francúzština, taliančina, ruština. Sídlime v Bratislave a aktuálne sme v stave rastu, hľadáme špecialistov na rôzne typy pozícií, otvorené dvere majú u nás však aj absolventi. Spoločnosť má niekoľko oddelení zameraných na podporu klientov, jazykové kombinácie, predchádzanie rizikám, či oblasť IT.“

➡️ IT Service Desk Officer (L1 Support)

We are looking for IT Service Desk Officer (L1 Support) – solving hardware and software requirements from our clients, which are internal employees of ING Bratislava. We support our employees only. On L1 we do support for both hardware and software. Your responsibilities will be:

  • dealing with a malfunctioning application, or a problem with the laptop, monitor, printer, etc…
  • preparing hardware for newcomers
  • preparation of cabling in meeting rooms for a basic networking

If we can’t solve the ticket in L1, we send it as an incident on L2. It is usually something bigger that needs to be addressed more comprehensively and cannot be solved immediately.

Viac informácií o pozícii pozri tu: bit.ly/ing-itservicedeskofficer

➡️ Payments Specialist – Junior

We are looking for suitable candidates to join our growing team in payments department. Position is suitable for a junior with willingness to learn about payment products/processes to perform following tasks:

  • Processing of electronically initiated payments (domestic/international) received via different channels
  • Performing daily monitoring and checks to ensure completeness of the payment processing
  • Distribution of work within the team to ensure maximum efficiency

Viac informácií o pozícii pozri tu: bit.ly/ing-paymentsspecialist

➡️ Financial Crime Fighter (Transaction monitoring – starter)

We are looking for new colleagues to join our Customer Activity Monitoring department. This back office position is dedicated to investigation of fraudulent transactions from the non-financial risk perspective. The process of this investigation consists of identification of potential risk, analyzing subjects of the transactions (sender, beneficiary) and their potential connection to illegal activities such as anti-money laundering, terrorism financing or tax evasion. The daily job includes working with our internal systems, tools and databases.

Viac informácií o pozícii pozri tu: bit.ly/ing-financialcrimefighter

„Slovenská pobočka, Metrohm Research Slovakia, funguje v Bratislave od roku 2016. Odvtedy sa rozrastá každým rokom a dnes už máme viac ako 60 špecialistov (vývojárov, testerov, UX dizajnérov a pod.). Spolu participujú na vývoji SW pre platformu OMNIS, ktorá spája rôzne chemické analýzy.
Ako prebieha náš výberový proces? Najprv si s Tebou zavolá náš kolega z HR a porozprávate sa krátko o našich aj Tvojich očakávaniach od spolupráce. Nasleduje osobné stretnutie – obsah už záleží na pozícii. Vždy je tu ale dostatočný priestor na všetky otázky, stretnutie s potenciálnymi budúcimi kolegami. Radi poskytneme akékoľvek pre Teba dôležité info, poukazujeme naše prístroje, kód, čokoľvek, čo je pre Teba zaujímavé a dôležité.“

➡️ SW Developer (Jr./ Mid./ Sr.)

Hľadáme šikovného člena do Scrum tímu. Tvojou úlohou bude:

  • spolupracovať s ostatnými členmi na vývoji SW riešení pre náš vlastný produkt (OMNIS – nová, plne integrovaná modulárna platforma pre viacero chemických analýz)
  • rozširovať OMNIS a implementovať nové funkcionality na základe požiadaviek definovaných Product Ownerom
  • klásť silný dôraz na technickú kvalitu kódu a zlepšovať ju
  • byť aktívny a nápomocný – aby tvoj tím mohol neustále zdokonaľovať svoje technické zručnosti a zlepšovať agilný vývojový proces

Viac o pozícii sa dočítaš tu: bit.ly/mrs-swdeveloper

➡️ Product Owner

Hľadáme rozhodného človeka, ktorý sa nebojí prebrať zodpovednosť a dokáže transparentne odkomunikovať víziu a potreby zákazníka Scrumovému tímu. U nás budeš:
  • pravidelne komunikovať s internými stakeholdermi a pretavovať ich požiadavky do zrozumiteľných taskov pre tím
  • úzko spolupracovať so svojim Scrumovým tímom a zúčastňovať sa všetkých meetingov v rámci Scrumu
  • systematicky a transparentne komunikovať s kolegami z Metrohm AG vo Švajčiarsku a prispievať tým k rozvoju OMNISu
  • starostlivosť a aktualizácia backlogu
Viac info o pozícii nájdeš tu: bit.ly/mrs-productowner

➡️ Test Engineer

Čo budeš robiť?

  • Príprava / review / vykonávanie testovacích plánov / scenárov (manuálne testy)
  • Exploratívne testovať a poskytovať fast feedback developerom vo fáze vývoja
  • Podieľať sa na estimácii plánovaných implementácií, spolupracovať s PO na akceptačných kritériách
  • Pravidelne spolupracovať s testermi z ostatných tímov (zlepšovanie procesu spolupráce aj s ostatnými úrovňami developmentu)
  • Možnosť podieľať sa na automatizovanom testovaní v podobe písania systémových testov v SpecFlow (BDD)
  • Pravidelne sa vzdelávať (účasť na európskych test konferenciách a workshopoch)

Viac info o pozícii nájdeš tu: bit.ly/mrs-testengineer

Zaujala ťa niektorá z ponúk? Dúfame, že áno. Ak si si nenašiel svoj vysnívaný job, nezúfaj. Čoskoro pre teba pripravíme novú dávku Nexteria jobov, ktoré budú minimálne rovnako nadupané, ako tieto. Aby si mal neustále prehľad o všetkých novinkách, nezabudni nás sledovať na sociálnych sieťach Nexteria a Night of Chances