Sme hrdí na našich alumni, študentov, lektorov, mentorov, partnerov…

  1. Domov
  2. Blog
  3. Sme hrdí na našich alumni, študentov, lektorov, mentorov, partnerov…

Už 12 rokov je naším poslaním formovať novú generáciu líderiek a lídrov a prispievať k tomu, aby na zodpovedných miestach boli správni a féroví ľudia. Toto je spôsob, akým meníme Slovensko k lepšiemu. Vďaka nášmu 3-ročnému rozvojovému programu Nexteria Leadership Academy prepájame aktívnych mladých ľudí s praxou a pomáhame im posúvať sa vpred v rôznych oblastiach – nielen v biznise, ale napríklad aj vo verejnom sektore. Sme hrdí, že naši študenti aj alumni v týchto neľahkých časoch pomáhajú, kde môžu. Dnes na Slovensku už prakticky neexistuje iniciatíva zmierňujúca dopady krízy, v ktorej by neboli zapojení. 

Sme hrdí, že práve v tomto neľahkom období môžeme vidieť plody našej práce. Ďakujeme vám, študenti a alumni NLA!

Veľkou súčasťou Nexterie sú naši lektori, mentori a firemní partneri, ktorí odovzdávajú nexterom a nexterkám svoje vedomosti, pomáhajú im rásť po ľudskej aj profesionálnej stránke a dávajú im možnosť vyskúšať si, ako to vo svete chodí. Sme hrdí, že máme v našom kruhu takých skvelých, zapálených a dobrosrdečných expertov ako ste vy. Bez vás by to rozhodne nešlo.

Sme hrdí, že aj napriek komplikáciám a rýchlemu prechodu do online prostredia dokážeme vďaka vám naďalej  pripravovať plnohodnotný vzdelávací program Nexteria Leadership Academy. A ďakujeme, že aj vy pomáhate v týchto časoch, ako sa len dá. Veľké “ĎAKUJEME” patrí aj vám.

A do tretice sme hrdí aj na náš tím. Za to, že držíme pokope a že hľadáme cesty, ako aj v týchto časoch pokračovať ďalej v tom, čo robíme najlepšie a v čom vidíme zmysel. Ak môžete, podporte našu prácu akoukoľvek jednorazovou alebo pravidelnou sumou na:

➡️ bit.ly/nexteriadarujme

Ak nás teraz podporíte sumou 50 € a viac, ako darček a poďakovanie vám pošleme našu novú limitovanú eko tašku Nexteria. 

Podporte nás teraz na: bit.ly/nexteriadarujme

♥️ Ďakujeme!