3+ tipy, ako na sebe makať počas karantény: Nexteria žije onlinom!

  1. Domov
  2. Blog
  3. 3+ tipy, ako na sebe makať počas karantény: Nexteria žije onlinom!

Je jasné, že koronavírus obrátil naše životy naruby. To však neznamená, že sa aktuálnym opatreniam máme poddať a upadnúť do letargie.

Naopak, práve teraz je čas nakopnúť. Je treba sa prispôsobiť a urobiť zo zdanlivej nevýhody výhodu! Väčšina z nás sa presunula do online sveta a nikdy v tomto priestore nebolo k dispozícii viac užitočného a hodnotného obsahu zadarmo.

Karanténa nás síce obmedzuje, ale zároveň je to aj obrovská príležitosť posunúť sa v osobnom, ale kariérnom rozvoji, získať nové skills, ktoré neskôr zúročíš. Nemusíš nikam chodiť, stačí otvoriť notebook či počítač a vybrať si z bohatej ponuky.

Nexteria ide tiež v prvej online línii a do pohodlia tvojho domova ti prináša zaujímavý obsah od špičkových odborníkov. Pozri, čo na teba na pár klikov čaká…

1. Inšpiratívne online diskusie – Týždeň s Nexteriou cez Facebook LIVE

Pokračujeme v sérii Nexteria diskusií v spolupráci s časopisom .týždeň, len sme debaty presunuli do online priestoru. Po diskusii s bývalou premiérkou Ivetou Radičovou, sme zorganizovali online debatu so standupistom Jakubom Gulíkom zo Silných rečí, ktorý sa humorne aj vážne zamýšľal nad ťažkými časmi v čase korony. S predstaviteľmi 4 neziskových organizácií sme sa porozprávali o tom, ako sa prispôsobiť dobe a vzdelávať online a vyspovedali sme aj zakladateľa úspešnej medzinárodnej firmy Vacuumlabs, Sama Hapáka. Všetky diskusie nájdeš na našom FB. V najbližšom čase sa môžeš tešiť na ďalšie zaujímavé témy a inšpiratívnych hostí, o ktorých vždy včas a priebežne informujeme na Facebooku aj Instagrame.

2. Zaujímavé webináre Night of Chances cez YouTube LIVE

Naše eventy Night of Chances sa tiež veľmi rýchlo presunuli do onlinu a každý týždeň teraz prinášame webináre na aktuálne a zaujímavé témy od špičkových profesionálov. Pozri si webinár o hackovaní s etickým hackerom Jurajom Bednárom, s analytikom Jurajom Karpišom o finančných dopadoch COVID-19 na ekonomiku aj osobné financie či webinár o kyberhrozbách, ktoré zneužívajú aktuálnu pandémiu od ESETu. Každý týždeň budú pribúdať ďalšie, v nedeľu 5. apríla ťa čaká webinár s Ivanom Trančíkom o tom, ako korona láme rekordy online hier. Aktuálne informácie nájdeš vždy na Night of Chances Facebooku, Instagrame alebo si môžeš nastaviť reminder na webináre priamo na našom YouTube kanáli.

3. Príď na Nexteria Day online cez ZOOM

Nexteria Days, na ktorých môžeš na vlastnej koži zažiť tvorivú a inšpiratívnu atmosféru, ktorá panuje medzi študentkami a študentmi Nexteria Leadership Academy, sme tiež posunuli na online level. Príď sa dozvedieť viac o jednom z najlepších rozvojových programov popri škole na Slovensku a spýtaj sa priamo našich študentov a lektorov na ich vlastné skúsenosti. Prihlasovanie končí už 30. apríla 2020, ak študuješ na výške alebo maturuješ, neváhaj poslať prihlášku do NLA čo najskôr! Všetky informácie, ktoré potrebuješ nájdeš na našom webe alebo Facebooku. Začíname v septembri a aktuálne fičíme – ako inak – online.

#zostan doma, ale buď s nami online!