Snívaš o štúdiu v NLA? Poradia ti Dominik, Samo, Kika, Emil alebo Katka!

  1. Domov
  2. Blog
  3. Snívaš o štúdiu v NLA? Poradia ti Dominik, Samo, Kika, Emil alebo Katka!

Nexteria Leadership Academy (NLA) je nadupaný rozvojový program popri škole, určený pre aktívnych mladých ľudí, primárne pre vysokoškolákov a maturantov. Pomôže ti objaviť tvoje silné stránky, ujasniť si budúcnosť, získať cenné skilly, prax v top firmách aj osobného mentora. A tiež komunitu ľudí, ktorí chcú posunúť vpred nielen seba, ale aj veci vo svojom okolí. 

Ak rozmýšľaš nad programom NLA a nevieš s istotou, či je to pre teba, ak máš otázky alebo potrebuješ pomôcť pri vypĺňaní prihlášky a nepoznáš nikoho priamo z NLA, tvojím „kamošom alebo kamoškou na telefón“ môže byť Emil, Katka, Samo, Dominik alebo Kika. Vyber si jedného z nich a neváhaj sa im ozvať, radi ti poradia! Nepremeškaj ďalší rok >> nexteria.sk/nla

Emil Zvarík 

Ahoj, som Emil a študujem Aplikovanú informatiku na Matfyze UK a tretí rok učím informatiku na stredných školách. Školstvo mi je veľmi blízke, no viac ako informatika ma pri ňom zaujíma človek. Na magistra sa preto plánujem presunúť do humanistickejších vôd. Počas gymnázia som veľa času strávil pri divadle, čo ma úplne neopustilo a občas niekde hrám. Každé leto robím vedúceho v divadelnom tábore. Tiež fotím, jednoducho umenie a tvorivosť hrá v mojom živote dôležitú rolu. V Nexterii som kvôli osobnostnému rozvoju, komunite a hodnotám. Preto ti veľmi rád pomôžem s otázkami práve tohto druhu. A vlastne aj s čímkoľvek iným. Drž sa!
Emil
Samo Gibala
Ciao, som Samo, študujem Marketingovú komunikáciu na KAMAKO a pracujem v Night of Chances. Okrem toho skautujem, skialpujem, leziem a fotím, čo si môžeš všimnúť na mojich fejsbúkoch. O programe NLA som sa dozvedel cez kamaráta a musím povedať, že podanie prihlášky rozhodne neľutujem – práve naopak. Vďaka Nexterii poznám široký okruh výnimočných ľudí a mám priestor rozvíjať sa vo všetkých smeroch (mojím mentorom v NLA je dokonca marketér roka!). Nemaj stres, nie sme žiadna banda nerdov – bude sa ti tu páčiť. Ozvi sa, rád ti odpíšem.
Samo
Katka Hrušková
Ahoj, aktuálne študujem druhý rok manažérsku matematiku na Matfyze. Počas 2 rokov v Nexterii som sa okrem základných kurzov a diskusií zapojila do 2 projektov v praxi (pre Accenture a Forbes), spoluorganizovala Night of Chances Technology 2019, získala mentora výkonného riaditeľa Outward bound Slovakia. Vidím zmysel v práci s ľuďmi, ktorí majú energiu a potenciál na sebe pracovať, preto od roku 2016 venujem svoj čas rozvoju mladých ľudí prostredníctvom zážitkovej pedagogiky v neziskovej organizácii Plusko. Na Festivale Atmosféra tvorím program diskusií a workshopov a nikdy neodmietnem výzvu zahrať si akúkoľvek spoločenskú hru. Veľmi rada ti poviem viac o tom, prečo má Nexteria Leadership Academy pre mňa veľký zmysel!
Katka
Dominik Hamaj 
Ahoj, som Dominik Hamaj a študujem na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Popri škole organizujem konferencie pre stredoškolákov o budúcnosti trhu práce na Slovensku – Be ready for the future. Taktiež som založil slovenskú asociáciu pre rozvoj inovácii vo vzdelávaní. V najlepšom coworkingu na Slovensku, Campus City, vediem slovenskú chapter globálneho projektu Startup Grind. Okrem toho študujem v Nexterii, kde sa prepájam s inšpiratívnymi ľuďmi, ktorí majú chuť meniť veci k lepšiemu. Rád mentorujem ľudí, ktorí chcú napredovať v biznise či vo vzdelávaní. Budem veľmi rád, ak sa ozveš!
Dominik
Kika Horinková
Ahoj, volám sa Kika a pochádzam z mesta, ktoré definitívne nie je najväčšou dierou na Slovensku. Ako jedna z mála ľudí v Nexterii ešte navštevujem strednú školu (LEAF Academy). Som kreatívna duša, ktorá sa venuje tvoreniu filmov, okrem toho som aktívna v divadle, taktiež rada píšem poéziu a fotím. Na druhej strane mám veľmi rada organizovanie podujatí, spoluorganizovala som napríklad TEDxYouth@Bratislava, Startup Weekend alebo básnické eventy Fountain Poetry. Momentálne je mojím hlavným zameraním projekt pod O.Z. Kolektív, kde v Košiciach pretvárame nudnú plochu na funkčný verejný priestor. Venujem sa všetkému, čo ma nadchne, posledné 3 roky ma nadchýna všetko :-)) Nexteria ma v mojich aktivitách vzdeláva a podporuje, okrem toho som v nej našla veľa dobrých kamarátov aj pracovných kontaktov. Ak si nie si istý, či je Nexteria miesto pre teba, rada ti poradím.
Kika

Prihlás sa teraz do Nexteria Leadership Academy:

? Prihlášku do top rozvojového programu na Slovensku ⭐️ Nexteria Leadership Academy ⭐️ nájdeš na nexteria.sk/nla. Okrem osobného mentora získaš v NLA aj prax na reálnych projektoch v top firmách či organizáciách, profi kurzy, workshopy, diskusie a aktívnu komunitu ľudí, s ktorými dokážeš aj nemožné. Vyplň prihlášku čo najskôr, počet miest v programe je limitovaný.

Nemáš prečo váhať:

✔️ program je flexibilný a pomôže ti, nech študuješ čokoľvek – vyberieš si aktivity a termíny, ktoré ti vyhovujú

✔️ aktivity prebiehajú bezpečne offline, pri prísnejších opatreniach proti pandémii pokračujeme naplno online

✔️ ty platíš len 20 % a aj z toho môžeš požiadať o štipendium, peniaze nie sú problém

✔️ NLA je skvelá komunita rôznorodých mladých ľudí, určite zapadneš

✔️ nemáš čo stratiť, už výberové kolá sú cennou skúsenosťou, počas ktorej sa veľa naučíš

✔️ v prípade nespokojnosti s programom ti vrátime platby za prvý semester

?  Nenechaj si ujsť ďalší rok. Teraz je rad na tebe.