Februárový Nexteria Day už 17. 2. 2020 – zaregistruj sa a príď

  1. Domov
  2. Blog
  3. Februárový Nexteria Day už 17. 2. 2020 – zaregistruj sa a príď

Nenechaj si ujsť ďalší rok. Teraz je rad na tebe. Príď na februárový Nexteria Day s afterkou pre aktívnych mladých ľudí, už v pondelok, 17. 2. 2020 o 17,00 h na Štúrovej v Bratislave!

? Zistíš, čo ťa popri škole raketovo posunie vpred. Zaregistruj sa teraz na Nexteria Day s afterkou – Deň otvorených dverí v NLA >> https://bit.ly/2DdfSKx

? Svoje skúsenosti, rady a tipy ti prezradia priamo študenti a študentky z Nexteria Leadership Academy v Bratislave.
Uchmatni si voľné miesto >> https://bit.ly/2DdfSKx

? Dozvieš sa ako funguje Nexteria Leadership Academy a ako ti vie pomôcť. Ochutnáš dávku diskusie, workshopu, projektu v praxi s firmou aj mentoringu. Takéto aktivity a ešte omnoho viac zažiješ v NLA, stačí sa prihlásiť.

? Po evente sa presunieme na skvelú afterku Nexterie. ☝️Zaregistruj sa hneď, počet miest je limitovaný, vstup je voľný, neváhaj!

  • Nexteria Leadership Academy je top rozvojový program na Slovensku, ktorý sa oplatí absolvovať, pretože:
    ✔️objavíš svoje silné stránky
    ✔️získaš cenné skilly
    ✔️zlepšíš seba aj svoje okolie
    ✔️už nikdy nebudeš potrebovať CV-čko
  • Získaš:
    ✔️priateľskú a inšpiratívnu komunitu
    ✔️prax na reálnych projektoch v top firmách
    ✔️skúseného osobného mentora
    ✔️profi kurzy, workshopy, diskusie

Preskoč sám seba v Nexteria Leadership Academy – uč sa od najlepších, ujasni si svoju budúcnosť a posuň seba aj Slovensko vpred. Čím viac do toho dáš, tým viac dostaneš!

? Pozri si teraz nexteria.sk/nla a priprav si otázky. Naši študenti ti ich radi zodpovedia. Vieš napríklad o tom, že náš program NLA je 3-ročný, flexibilný a vhodný, nech študuješ čokoľvek? Ty si vyberáš aktivity, mentorov aj termíny, podľa toho, čo ťa zaujíma a v čom sa chceš zlepšiť >> nexteria.sk/nla

? Šancu prihlásiť sa do Nexteria Leadership Academy máš už teraz, do 29. februára 2020. Nepremeškaj ďalší rok, otvárame už 12. ročník ➡️ nexteria.sk/nla

⭐️ ZAREGISTRUJ SA TERAZ ⭐️ https://bit.ly/2DdfSKx
Uchmatni si miesto čím skôr. Po evente sa presunieme na afterku. ☝️ Vidíme sa 17. 2. o 17,00 h v Nexteria Space (Štúrova 3, Pasáž Luxor)

Urob prvý krok a príď. Tešíme sa na teba ?

“V Nexterii veríme, že aktívni a vzdelaní mladí ľudia sú kľúčom k lepšiemu Slovensku.“ CEO Nexteria, Tomáš Hasala