Nexteria Jobs – tieto ponuky práce sme pre teba vybrali na október

  1. Domov
  2. Novinky
  3. Nexteria Jobs – tieto ponuky práce sme pre teba vybrali na október

V spolupráci s našimi firemnými partnermi, ktorí dlhodobo podporujú rozvoj mladých ľudí na Slovensku cez Nexteria Leadership Academy a Night of Chances, ti teraz prinášame novinku: Nexteria Jobs – priestor pre dobré džoby – aktuálny prehľad top ponuky práce či iných zaujímavých príležitostí vo firmách, pre ktoré je radosť pracovať 🙂 Chceš získať platenú prax popri škole, odštartovať svoju kariéru alebo rovno nájsť svoj dream džob? Sleduj náš blog a pridaj si nás na fejsbúku. Radi ťa spojíme s najlepšími.

ACCENTURE  JUNIOR CONSULTANT (Full time)

Miesto práce: Bratislava

Chceš radiť veľkým firmám, ako môžu zlepšiť podnikanie? Rád/a analyzuješ, baví ťa práca s dátami a komunikácia s klientmi? V tom prípade hľadáme práve teba! Na tejto pozícií môžeš rozvinúť širokú škálu zručností, získať skúsenosti v rôznych odvetviach a technológiách a v neposlednom rade ti pomôžeme nasmerovať kariéru tým správnym smerom. Svoj životopis nám môžeš poslať priamo na adresu joinus.sk@accenture.com

➡️ Ak ťa ponuka zaujala a chceš vedieť viac, klikni na tento link.

ACCENTURE  JUNIOR INFRASTRUCTURE CONSULTANT

Miesto práce: Bratislava

Chceš pomáhať a radiť veľkým firmám zlepšiť ich IT infraštruktúru? Zaujímaš sa o server virtualization technológie, konfiguráciu úložísk, či administráciu OS MS Windows, Linux? Že zatiaľ nemáš dostatočné znalosti IT Infraštruktúry? Ak si analytický a svet IT ťa láka, tak to vôbec nevadí, lebo v tom prípade hľadáme práve teba!  Na tejto pozícií sa naučíš pracovať s technológiami ako je x86 HW, storage virtualization, Windows/Linux administrácia, LAN/WAN (Cisco). Svoj životopis nám môžeš poslať priamo na adresu joinus.sk@accenture.com

➡️ Ak ťa ponuka zaujala a chceš vedieť viac, klikni na tento link.

ACCENTURE  DATA ANALYST (Full-time)

Miesto práce: Bratislava

Si zanietený/á pre prácu s databázami a Big datami? Poznáš SQL, MYSQL? Máš skúsenosti s robením koláčikov alebo širšou vizualizáciou dát?

V tom prípade hľadáme práve teba! Na tejto pozícií sa budeš zameriavať na dizajn dashboardu a dizajnovaní dát podľa zadania projektu a tiež budeš mať príležitosť komunikovať s klientom.

Svoj životopis nám môžeš poslať priamo na adresu joinus.sk@accenture.com

➡️ Ak ťa ponuka zaujala a chceš vedieť viac, klikni na tento link.

AT&T  MOBILITY INVOICE SPECIALIST

Mobility Invoice Specialist will manage invoice processing and validation of invoices from AT&T Mobility’s Telecom Suppliers. Managing supplier billing related mismatches and disputes. Dispute management involves regular communication, negotiations via e-mails, conference calls, Telepresence or occasionally face to face meetings. Establish and maintain an effective working relationship with the vendors, AT&T partner organizations and the broader ABM teams.

We are looking for someone with knowledge/experience with reporting and metrics- strong numerical skills. Accuracy – attention to details with a methodical and organized approach is important for this role. Working knowledge of English language

➡️ Ak ťa ponuka zaujala a chceš vedieť viac, klikni na tento link.

AT&T  JUNIOR SOFTWARE DEVELOPER

The ideal candidate will be responsible for development and delivery of MISSION CRITICAL ENTERPRISE web application with a user base of 10000+ employees engaged within GOS organization in AT&T. May be required to collaborate with other teams within the organization to deliver product documentation. We offer the following job positions within our large team of developers: ServiceNOW or React Developer or Python Developer or Full Stack Developer. Comprehensive understanding of English with good written communication skill required.

➡️ Ak ťa ponuka zaujala a chceš vedieť viac, klikni na tento link.

EY  AUDIT INTERN

Ako stážista na oddelení auditu sa staneš členom mladého tímu odborníkov, ktorí sa špecializujú na dané odvetvie ekonomiky, používajú osvedčenú globálnu metodiku a najmodernejšie audítorské nástroje a postupy, a vďaka tomu sú schopní s úspechom vyriešiť aj tie najzložitejšie problémy. Tvojou hlavnou úlohou bude vykonávať audítorské testy v jednotlivých oblastiach súvahy a výkazu ziskov a strát, kontrolovať správnosti výkazov a príloh k účtovnej závierke, spracovávať a analyzovať klientske dáta.

➡️ Ak ťa ponuka zaujala a chceš vedieť viac, klikni na tento link.

EY  JUNIOR CONSULTANT DO TÍMU INSURANCE

Ako jeden z najrýchlejšie sa rozvíjajúcich tímov na poradenskom trhu hľadáme nových kolegov do nášho tímu Insurance. Staneš sa členom mladého tímu 20 profesionálov. Väčšina projektov bude vypracovávaná z Bratislavy, očakávame však, že cestovanie bude súčasťou tvojej práce. Naši klienti sú veľké európske poisťovne, ktorým pomáhame s riadením rizika, stanovením technických rezerv alebo úsporou kapitálu. Naučíme ťa pohybovať sa v poistnej matematike a najnovšej poistnej legislatíve a regulatorike. V našich projektoch uplatňujeme poistnú matematiku a štatistiku, ako je životné a neživotné rezervovanie a oceňovanie, analýzu cash flows, ale aj znalosti poistnej a účtovnej smernice Solvency II a IFRS 17.

Tvojou hlavnou zodpovednosťou bude aktívna účasť na projektoch, najmä analýza poistného kmeňa, poistných rezerv, modelov a analýza ich súladu s regulatívnymi požiadavkami.

➡️ Ak ťa ponuka zaujala a chceš vedieť viac, klikni na tento link.

EY  KONZULTANT DO PORADENSKÉHO TÍMU

Do nášho tímu zlepšovania výkonnosti podnikov (“Performance improvement”) patriaceho pod oddelenie Poradenských služieb hľadáme nových kolegov. Staneš sa členom menšieho poradenského tímu, avšak v závislosti od projektu budeš pracovať aj s kolegami z ostatných oddelení, alebo krajín.

Naši klienti sú najrozličnejšie spoločnosti (malé, veľké, slovenské, zahraničné, výrobné či poskytujúce služby), ktorým pomáhame zefektívniť svoje fungovanie.

Naučíme ťa pohybovať sa v zlepšovaní firemných procesov (od analýzy súčasného stavu, cez návrhy zlepšení až po ich následné zavádzanie), v projektovom riadení, dátových analýzach a taktiež v implementáciách IT riešení, kde budeš spolupracovať s našimi IT konzultantmi.

➡️ Ak ťa ponuka zaujala a chceš vedieť viac, klikni na tento link.

PELIKÁN  IT ANALYTIK

Hlavný komunikátor medzi tímom business development a tímom programátorov za účelom zefektívnenia procesu realizácie SW riešení Pelikánu.

➡️ Ak ťa ponuka zaujala a chceš vedieť viac, klikni na tento link.

PELIKÁN  BUSINESS INTELLIGENCE ANALYTIK

Podpora pre interných kolegov z ostatných oddelení vo forme reportingu a podpora rozhodovacieho procesu, identifikovanie hrozby a príležitosti, formulovanie odporúčaní na ďalšie kroky, atď.

➡️ Ak ťa ponuka zaujala a chceš vedieť viac, klikni na tento link.

PELIKÁN  TRAVEL KONZULTANT

Naučíme Ťa všetky tipy a triky s letenkami, zásobíme informáciami o rôznych destináciách a ďalších produktoch. Budeš vedieť, kde sa najlepšie dovolenkuje, ako sa tam dá najvýhodnejšie dostať a budeš vedieť odborne poradiť, pre koho je ktorá dovolenka šitá na mieru.

➡️ Ak ťa ponuka zaujala a chceš vedieť viac, klikni na tento link.

UNICORN  JUNIOR JAVA DEVELOPER PRE MEDZINÁRODNÝ PROJEKT

Chceš byť súčasťou tímu, ktorý rieši zaujímavé technologické projekty v oblasti spotrebného financovania? Nebavia Ťa zastarané technológie a tím, ktorý na teba nemá čas? Pridaj sa k nám ako Junior Java Developer a získaš viac než len prácu. Čaká Ťa vývoj aplikácií s dôrazom na performance, zaujímavé technológie a úlohy na rôznych úrovniach viacvrstvovej architektúry, a samozrejme kolektív a pracovné prostredie, v ktorom budeš rásť.

➡️ Ak ťa ponuka zaujala a chceš vedieť viac, klikni na tento link.

UNICORN  JUNIOR REACT DEVELOPER

Chceš spolupracovať na vývoji front-end aplikácií a pracovať s jednou z najpopulárnejších technológií súčasnosti? Staň sa členom nového tímu, ktorý rozšíri kolektív jedného z našich najväčších projektov vo finančnej oblasti. Čaká Ťa nový projekt postavený na „zelenej lúke“, žiadny starý legacy kód, o ktorý by si sa musel/a starať, priateľské prostredie, kde každý môže prispieť svojimi schopnosťami/nápadmi.

➡️ Ak ťa ponuka zaujala a chceš vedieť viac, klikni na tento link.

Nexteria je nezisková organizácia, ktorá podporuje aktívnych mladých ľudí a prepája ich s praxou. Každoročne organizuje špičkové kariérno-vzdelávacie podujatia Night of Chances a už 10 rokov umožňuje študentom a študentkám získať balík vedomostí, zručností aj praxe v jedinečnom rozvojovom programe popri vysokej škole – Nexteria Leadership Academy. Zisti teraz viac na nexteria.sk