Nexteria Jobs – týchto 16 ponúk práce sme pre teba vybrali na apríl

  1. Domov
  2. Novinky
  3. Nexteria Jobs – týchto 16 ponúk práce sme pre teba vybrali na apríl

V spolupráci s našimi firemnými partnermi, ktorí dlhodobo podporujú rozvoj mladých ľudí na Slovensku cez Nexteria Leadership Academy a Night of Chances, ti teraz prinášame novinku: Nexteria Jobs – priestor pre dobré džoby – aktuálny prehľad top ponuky práce či iných zaujímavých príležitostí vo firmách, pre ktoré je radosť pracovať 🙂 Chceš získať platenú prax popri škole, odštartovať svoju kariéru alebo rovno nájsť svoj dream džob? Sleduj náš blog a pridaj si nás na fejsbúku. Radi ťa spojíme s najlepšími.

Chýba ti v škole prax, network či osobný mentor? Zisti teraz viac o jedinečnom rozvojovom programe popri vysokej škole – Nexteria Leadership Academy. Prihlás sa najneskôr do 30. apríla 2019 a vyhraj mentoring so Sajfom! ➡️ nexteria.sk/nla

? Sli.do ? PRODUCT DESIGNER 

Si zapálený pre riešenie komplexných dizajnových problémov?

Do nášho produktového tímu hľadáme talentovaného dizajnéra, ktorý má skúsenosti s UX a UI. Na tejto pozícii budeš úzko spolupracovať s našim produktovým manažérom, UX researchermi, dátovými analytikmi a developermi. (Aj) tvojim pričinením bude Slido atraktívne, intuitívne a a dostupné pre miliónov používateľov.
Svoj životopis nám môžeš poslať priamo na adresu slidolife@slido.com

➡️ Viac tu: https://careers.sli.do/product-designer/

? Sli.do ? MARKETING OPS ANALYST 

Baví ťa pracovať s dátami a skúmať správanie zákazníkov?
Ak si fanúšikom toolov ako je Google Analytics a Exponea, máme pre teba zaujímavú ponuku! V rámci svojej pozície budeš nastavovať kampane a analyzovať efektivitu našich komunikačných kanálov, pričom budeš mať priestor prinášať stále nové a nové nápady, vylepšenia a stratégie. Okrem prípravy reportov, budeme radi, keď pomôžeš aj našim kolegom lepšie pracovať s dátami 🙂 Svojou prácou budeš môcť ovplyvníť smerovanie nášho celého marketingového tímu.
Svoj životopis nám môžeš poslať priamo na adresu slidolife@slido.com

➡️ Viac tu: https://careers.sli.do/marketing-ops-analyst/

? HILTI ?  VÝKONNÁ ASISTENTKA / OFFICE MANAGER 

V prípade, že je pre Vás dôležitý nielen profesijný, ale aj osobný rozvoj, v Hilti ste na správnom mieste. Vážime si skúsených profesionálov i čerstvých absolventov. Táto pozícia si vyžaduje angličtinu na pokročilej úrovni, samostatnosť, dynamickosť a chuť učiť sa niečo nové. Vďaka prepracovanému systému školení a tímovej spolupráci sa naši noví kolegovia rýchlo začleňujú do nových zodpovedností a rozvíjajú sa v rôznych oblastiach. Viac informácií o možnostiach v našej spoločnosti nájdete tu:

➡️ Viac tu: https://bit.ly/2Jezinm

? HILTI ? OBCHODNÝ ZÁSTUPCA

V Hilti máme výnimočnú pracovnú kultúru, ktorú tvoria ľudia z rozličných prostredí so spoločným cieľom vytvárať nadšenie u zákazníkov. Udržiavanie a rozvoj obchodných vzťahov v regióne Bratislava a okolie tiež tvorí podstatnú časť práce Obchodného poradcu v Hilti. Ak ste tímový hráč, máte zmysel pre záväzok a chuť na výzvu vo svojom živote, pridajte sa k budovaniu našich pevných vzťahov so zákazníkmi. Viac informácií o možnostiach v našej spoločnosti nájdete tu:

➡️ Viac tu: https://bit.ly/2Ho3hXW

? ACCENTURE ?  Junior Application Specialist with German (Full time)

Miesto práce: Bratislava

Máš analytické myslenie, nie je ti cudzí svet technológií a zároveň ťa zaujíma projektový manažment, alebo incident manažment? Práca s Excelom a rozprávanie s klientom v nemčine ti nerobí problém? Láka ťa pracovať so systémami ako SAP, Salesforce.com, Office 365, MS SharePoint a pod.? V tom prípade hľadáme práve teba! Na tejto pozícií budeš komunikovať napr. s klientmi, developermi, projektovými manažérmi a naučíš sa veľa nových vecí, ktoré ti pomôžu v tvojej ďalšej kariére.
Svoj životopis nám môžeš poslať priamo na adresu joinus.sk@accenture.com

➡️ Viac tu: https://accntu.re/2F2yAp2

? ACCENTURE ? JUNIOR CONSULTANT (Full time)

Miesto práce: Bratislava, Praha

Chceš radiť veľkým firmám, ako môžu zlepšiť podnikanie? Rád/a analyzuješ, baví ťa práca s dátami a komunikácia s klientmi? V tom prípade hľadáme práve teba! Na tejto pozícií môžeš rozvinúť širokú škálu zručností, získať skúsenosti v rôznych odvetviach a technológiách a v neposlednom rade ti pomôžeme nasmerovať kariéru tým správnym smerom.
Svoj životopis nám môžeš poslať priamo na adresu joinus.sk@accenture.com

➡️ Viac tu: https://accntu.re/2EP9KaN

? ACCENTURE ? Junior .NET Developer (Part-time/Full-time)

Miesto práce: Bratislava

Si zanietený/á pre vývoj, navrhovanie, alebo ťa baví inovovať menšie, ale aj veľké riešenia? Chceš pracovať s novými technológiami a máš základné skúsenosti/znalosti s .NET a SQL? Máš skúsenosti s inými technológiami? Hľadáme práve teba! Na tejto pozícií sa môžeš stretnúť s menšími, ale aj veľkými podnikovými riešeniami, ktoré pomáhajú posúvať budúcnosť vpred. Budeš pracovať na vývoji desktopových/SW riešení, webových aplikáciach, integrácií rôznych modulov, automatizácii a tiež budeš pomáhať našim klientom.
Svoj životopis nám môžeš poslať priamo na adresu joinus.sk@accenture.com

➡️ Viac tu: https://accntu.re/2Tvy63p

? WEBSUPPORT ? CUSTOMER SUPPORT

Staň sa súčasťou Customer Support tímu a vstúp do sveta IT.

Do nášho elitného support teamu hľadáme nového kolegu / kolegyňu. Pomoc a podpora našim zákazníkom je vo WebSupporte kladená na prvé miesto a preto hľadáme niekoho, kto chápe, aké dôležité je prekonať očakávania klienta a má chuť budovať svoju kariéru v oblasti IT.

➡️ Viac tu: https://www.websupport.sk/kariera/customer-support

? WEBSUPPORT ? FRONTEND NINJA

Už ťa nebaví robiť na malých projektoch prostredníctvom starých technológií?

Naber odvahu a chyť sa príležitosti vyvíjať front-end produktov, ktoré využívajú desaťtisíce našich zákazníkov. U nás sa rozhodne nudiť nebudeš. Budeš sa starať o to, aby front-end všetkých našich systémov vyzeral TOP. Hľadáme človeka, ktorý sa nezľakne, vyhrnie si rukávy a pustí sa do práce.

➡️ Viac tu: https://www.websupport.sk/kariera/front-end-developer

? PIXEL FEDERATION ? JUNIOR UA MANAGER

We are looking for a new team member of our marketing team. If you want to manage UA campaigns for various games across different genres, we are looking exactly for you. You will lead paid acquisition and retargeting efforts across all platforms to achieve volume, quality and ROI goals. You will use a data-driven approach to evaluate, analyze and execute strategies for paid campaigns across ad platforms such as Facebook, Instagram, Google optimizing against ROAS, LTV and CPI. You will participate on weekly strategy sessions and creative brainstorms with UA and Creative team to establish streamlined campaign execution across multiple targets, geos, platforms and/or demographics. You will provide weekly and monthly KPI reports to senior members of the marketing and CMO. If you are not scared after reading this (or you like to have a bit of an adventure) you might be the right person for this job!

What are we looking for:

• Basic knowledge in paid social media advertising, specifically Facebook Ads and Google Ads

• Attitude to work outside of your comfort zone and get things done quickly

• Negotiation and presentation skills 

Advantage is:

• To have expert knowledge of Excel and experience working with data visualization tools

• If you use data to drive your marketing decisions

Base income: 1200+ Eur / Brutto monthly + bonuses (we have 13. and 14. salary), Permanent employment only

? DATAPAC ? SW ARCHITEKT

Hľadáme šikovného SW architekta so silnou programátorskou skúsenosťou. Jeho náplňou práce bude:
• Bude súčasťou kreatívneho produktového tímu
• Rozvoj existujúcich enterprise systémov
• R&D a vymýšľanie nových produktov v oblasti Retail riešení, biometria, mobilné aplikácie a služby
• Implementácia nových technológii, postupov, trendov ako microservices
• Návrh architektúry, príprava analýz a špecifikácii
• Úzka spolupráca s developerským tímom

➡️ Viac tu: http://bit.ly/2HT36Et

? DATAPAC ? Front-End Developer

Hľadáme šikovných developerov, ktorí doplnia náš silný tím. Hľadáme kolegov, ktorí majú chuť sa učiť, budú plnohodnotným členom tímu, a s ktorými sa dokážeme navzájom inšpirovať.
Nový kolega musí byť zdatný v technológiách, s ktorými pracujeme, a mať chuť sledovať novinky a učiť sa. Pracovať bude v kreatívnom tíme, kde brainstorming je súčasťou vývoja. Prinášame nové aplikácie a systémy pre inovatívne zariadenia. Pred konkurenciou sme vždy o krok vpred. Projektov pribúda, stereotyp nehrozí. Úlohy sú projektovo riadené a využívame agilné metódy vývoja. Ak sa nebojíš práce, baví ťa vývoj, si samostatný, zodpovedný a máš chuť sa realizovať, príď sa ukázať. U nás nápadom medze nekladieme.

➡️ Viac tu: http://bit.ly/2VnBhqI

? QBSW ? Pridaj sa k týpkom z QBSW

Je jedno, odkiaľ si a čo si za týpka, máme miesto aj pre teba. Hlavne, ak vieš Javu. Čekuj naše voľné pozície v Bratislave, Nitre, Žiline a Banskej Bystrici.

➡️ Viac tu: http://bit.ly/2K1rZQ5

? RESCO ? Developer with JavaScript or C#

We want you to help us deliver mobility to businesses across the planet!
Resco – leading provider of mobile solutions for Microsoft Dynamics 365 and Salesforce – is looking for an experienced programmer to work on further developing our Resco Cloud platform. You will enjoy a relaxed working environment, flexible working hours and a chance to grow both on professional and personal level in a Slovak company with global reach.

➡️ Viac tu: http://bit.ly/2WDCIS8

? RESCO ? SW Support Specialist – student

Ak ťa baví komunikácia so zákazníkmi a technické konzultácie, riešenie technických problémov a práca s platformami iOS, Android, Windows, táto práca je pre teba.

➡️ Viac tu: http://bit.ly/2UkQCvh

? RESCO ? Technical writer

We want you to help us deliver mobility to businesses across the planet!
Resco – leading provider of mobile solutions for Microsoft Dynamics 365 and Salesforce – is looking for an experienced Technical writer who will be responsible for creating technical documents and manuals, explain complex information in a clear and concise manner and working with technical staff to ensure accuracy of product descriptions. You will enjoy a relaxed working environment, flexible working hours and a chance to grow both on professional and personal level in a Slovak company with global reach.

➡️ Viac tu: http://bit.ly/2JZvarp

? Tatra banka ? Vizualizuj dáta na oddelení analýz a stratégie

  • Náplňou tvojej práce bude pomáhať nám tvoriť aj naďalej jedny z najpútavejších a najzaujímavejších prezentácií v banke.
  • Potrebujeme pomôcť s vizualizáciou nových typov dát a zároveň zabezpečiť, aby všetky naše prezentácie vyzerali rovnako dobre. Na to však potrebujeme mať poriadok v prepojeniach medzi dátami, nastaviť proces ich aktualizácie a komunikovať s ich dodávateľmi.
  • Nie je to len brigáda bude na oddelení analýz a stratégie, ale obohacujúca skúsenosť, počas ktorej budú tvojimi kolegami hlavný ekonóm Tatra banky Róbert Prega a ekonomický analytik Juraj Valachy.

➡️ Viac tu: https://bit.ly/2XcHg2b

Nexteria je nezisková organizácia, ktorá podporuje aktívnych mladých ľudí a prepája ich s praxou. Každoročne organizuje špičkové kariérno-vzdelávacie podujatia Night of Chances a už 10 rokov umožňuje študentom a študentkám získať balík vedomostí, zručností aj praxe v jedinečnom rozvojovom programe popri vysokej škole – Nexteria Leadership Academy. Zisti teraz viac na nexteria.sk